«Porsche Ventures» uzlabos autosporta datu analīzi un skatīšanās pieredzi

Sporta automobiļu ražotāja investīciju struktūrvienība “Porsche Ventures” iegādājusies akciju daļu jaunuzņēmumā “Griiip”, lai izmainītu autosporta skatīšanās pieredzi un paaugstinātu izpratni par autosacīkstēm jaunā līmenī, teikts uzņēmuma paziņojumā.

Izraēlā bāzētais jaunuzņēmums apņēmies padarīt autosportu pieejamāku, sniedzot jaunus veidus, kā autosacīkšu organizācijām, līgām, franšīzēm un autoražotājiem saistīties ar faniem.

Jaunuzņēmums izstrādājis uz mākoņskaitļošanu balstītu datu platformu, kas nodrošina autosporta datu pārraidi tieši no sacīkšu auto, bet pēc tam gan analizē, gan vizualizē šos datus mākonī. “Griiip” nodrošina jaunas lietotāju iesaistes, datu analīzes un skatīšanās pieredzes dimensijas, lai autosporta baudīšanu uzlabotu visa līmeņa galalietotājiem - braucējiem, komandām un faniem.

“Autosportam vienmēr ir bijusi nozīmīga loma “Porsche” būtībā, un digitalizācija ir daļa no mūsu plāna “Strategy 2030”. Šīs investīcijas ir vēl viens aizraujošs un daudzsološs solis, lai nodotu mūsu mantojumu nākotnei,” saka “Porsche” valdes priekšsēdētāja vietnieks un valdes loceklis finanšu un IT jautājumos Lucs Meške.

“Griiip” personalizētā digitālo mediju platforma RAMP (sacīkšu mediju platforma) piedāvā unikālu pieeju fanu iesaistei autosportā, lai piesaistītu gados jaunāku auditoriju, kas vēlas iegūt padziļinātāku un personalizētāku skatīšanās pieredzi, izmantojot digitālos medijus.

Šis risinājums ietver tiešu piekļuvi neapstrādātiem datiem no automobiļa elektroniskajām iekārtām, izmantojot aparatūras sastāvdaļas, kas pazīstamas kā “sarkanā kaste” jeb "Red Box". Šo informāciju tiešā veidā iegūst sacīkšu laikā un izmanto, lai radītu uz datiem balstītus produktus, tostarp tiešraides saturu.

RAMP nodrošinātā personalizētā satura veidošana ļauj skatītājiem piekļūt braucēju profiliem un reāllaikā salīdzināt to veiktspēju inovatīvā veidā. Tas ietver vairākus datu kopumus, tostarp braucēja stresa līmeni, automobiļa akumulatora statusu, prognozējamos apļa laikus vai informāciju par riepām. Visu šo informāciju reāllaikā apkopo un vizualizē diagrammās, lai ļautu skatītājiem salīdzināt braucēju veiktspēju.

“Porsche Motorsport” nesen veiksmīgi īstenoja eksperimentu, lai pārbaudītu uzņēmuma tehnoloģiju. ”Griiip” piedāvā uz nākotni orientētu un novatorisku autosporta datu platformu, kas savieno visas ieinteresētās puses un rada jaunu autosacīkšu skatīšanās pieredzes laikmetu,” norāda “Porsche” autosporta nodaļas vadītājs Frics Encingers, piebilstot, ka “tas ir nozīmīgs ieguvums autosportam un tā cienītājiem.”

“Griiip” 2015. gadā Petahtikvā dibināja Tamirs Plačinskis un Gils Zakajs. “Esam sajūsmināti, ka “Porsche”, viens no pasaulē slavenākajiem sporta automobiļu zīmoliem, pievienojas “Griiip” kā stratēģiskais investors, paužot tādu pašu vīziju par jaunu digitālu pasauli ātruma un autosacīkšu ekosistēmai,” atzīst uzņēmuma vadītājs Tamirs Plačinskis.
“Esam pārliecināti, ka mūsu novatoriskā datu platforma RAMP savienos autosporta fanus, komandas, braucējus un e-sporta spēlētājus jaunā formātā. “Griiip” jau parakstījis sadarbības līgumus ar vairākiem autosacīkšu seriāliem,” piebilst Plačinskis.

“Porsche Ventures” investējis “Griiip” tā nesenākajā finansēšanas raundā. Pēc “Porsche Ventures” pārstāves Talijas Rafaeli vārdiem, šīs investīcijas atbalsta “Porsche” pamata biznesu, pateicoties jaunām pieejām fanu un auditorijas iesaistē.

“Mūsu mērķis ir veicināt izpratni par sacīkšu medijiem un uzlabot e-sporta, simulatoru sacīkšu un videospēļu digitālo pasauli, vienlaikus gūstot finansiālu labumu no investīcijām nākamās paaudzes biznesa modeļu attīstībā,” tā Rafaeli.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 21.04.2024 Bērnu un jauniešu teātru festivāls Valmieras TIC
19. un 20. aprīlī Valmieras Viestura vidusskolā notiks XVII Latvijas bērnu un jauniešu teātru festivāls “..un es iešu un iešu!”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 21.04.2024 Liepājas restorānu nedēļa aicina Liepājas reģiona TIB
Liepājas ēdināšanas uzņēmumi visus ēdienu mīļotājus un gastronomijas entuziastus aicinās doties īpašā garšu ceļojumā Liepājas restorānu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 27.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
️Tunisija😲 Neticamas cenas! Atlantic Travel
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks atpūtai spa un talasoterapijai, siltas saules baudīšanai, aizraujošām ekskursijām un pastaigām gar silto | Skatīt vairāk
295 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.39841795sec.