«HIPPIE CAVIAR HOTEL» — «RENAULT» redzējums par pieczvaigžņu aizbēgšanu no ikdienas

 Brīvības vējš pūtīs autoindustrijas izstādē Diseldorfā, kur piedalīsies "Renault" elektriskais izstāžu automobilis "Hippie Caviar Hotel".

• Renault ar HIPPIE CAVIAR HOTEL modeli no jauna atklājis kemperu pasauli, sniedzot iespēju atpūsties hipiju stila furgonā, kā arī no auto jumta vērot dabas skaistumu.
• Neparastais dizains rada pieczvaigžņu viesnīcas sajūtas: mēbelēta jumta terase, izņemama, ārpusē izvietojama gulta, piegāde ar bezpilota lidaparātu u.c.
• Šī divu toņu izklaides automobiļa radīšanai iedvesma gūta 20. gadsimta 60. gadu hipiju kustībā, un tās stils atspoguļo atgriešanos pie ikoniskā Renault Estafette kempera.
• Līdz ar HIPPIE CAVIAR HOTEL radīšanu Renault ir apņēmies izstrādāt vairākus VIP busiņu modeļus ar pielāgotiem pakalpojumiem, kā arī 2022. gadā panākt Trafic modeļa elektriskās versijas laišanu tirgū.
• Atklāšana gaidāma Diseldorfā, 2021. gada kemperu, karavānu un dzīvojamo treileru izstādē “CARAVAN SALON”.

FURGONS, LAI NO TĀ JUMTA TERASES VĒROTU ZVAIGZNES

PĀRSTEIDZOŠA IESPĒJA AIZBĒGT NO IKDIENAS UN IZBAUDĪT PIECZVAIGŽŅU VIESNĪCAS GREZNĪBU

Pēc ceļošanas ierobežojumiem un ilgstošas mājsēdes vēlme ceļot, neuztraucoties par naktsmītnēm, ir spēcīgāka nekā jebkad iepriekš. Tagad kemperis nozīmē brīvību. Šis ceļošanas veids ļauj ievērot ar Covid-19 noteiktos epidemioloģiskos ierobežojumus un viegli pielāgoties dažādām situācijām. Renault Design, domājot par klejotāju dzīves veidu un iespējām nodrošināt visu veidu ceļojumiem nepieciešamo telpu, komfortu un moduļu sistēmu, kā atbilstošāko izvēlējās jauno Renault Trafic modeli. Turklāt furgona izmēri ļauj to ērti novietot stāvvietā, tādējādi sniedzot iespēju ceļot bez liekiem satraukumiem par auto novietošanu brauciena laikā.

GREZNĪBA HIPIJU STILA DIZAINĀ

Hippie Caviar Hotel modelis ir balstīts uz Renault Trafic jaunā modeļa dizainu, tam pievienojot jaudīgāku un izteiksmīgāku auto priekšējo daļu. Kempera priekšpusē atrodas kabīne mirdzoša ūdens krāsā, kuras nosaukums ir “Almond Flakes”, savukārt aizmugurē esošā telpa ir sudrabpelēkā krāsā (“Anodised Silver Grey”). Veidojot kempera dizainu, tā veidotāji iedvesmojušies no izsmalcinātiem pieczvaigžņu viesnīcu numuriem, kuros izmantoti dabīgi materiāli. Panelim ar pinuma dizainu papildu izsmalcinātību piešķir no ādas veidotā josla. Atsauce uz dabu ir jūtama tādos izmantotajos materiālos kā eksotiskā koksne, dabiskās šķiedras, piemēram, lins un vilna, kā arī augu izcelsmes putas. Japāņu “washi” papīra krāsas dizainam piešķir strukturālu un mūsdienīgu stilu. Kempera dizainā izmantotās krāsas un materiāli iemieso pagājušā gadsimta 60. gadu optimismu un brīvību, kad ceļojumi saistījās ar svaigu, taču kontrolētu krāsu pasauli — kas bija gan uzmundrinošas, gan relaksējošas.

LUKSUSA NUMURS KLEJOTĀJIEM

Hippie Caviar Hotel modelis ir aprīkots ar sēdekļa solu, ko var pārveidot par ļoti ērtu gultu (145 cm x 195 cm) un novietot ārpus transportlīdzekļa vai tā iekšpusē. Meditatīvajā pozīcijā atvērtas bagāžas nodalījuma durvis un to aizkari nodrošina privātumu un pasargā no laikapstākļiem. Mājīgajā pozīcijā novietotais sēdekļa sols un stūra atzveltnes krēsls veido atpūtas zonu. Savukārt jumta terase ar kafijas galdiņu un diviem pārvietojamiem zviļņiem piedāvā uz apkārtni paskatīties no cita skatupunktu. Uz kempera jumta var nokļūt pa izvelkamām kāpnēm.

DZIMIS, LAI NODROŠINĀTU IZCILU PIEREDZI

Hippie Caviar Hotel modelis nodrošina izmeklētu pieredzi ar pieczvaigžņu viesnīcas cienīgiem pakalpojumiem: loģistikas konteinera (duša, tualete, elektriskā uzlādes vieta u.c.) piegāde klienta norādītajā vietā, konsjerža pakalpojumi, kas jāpasūta tiešsaistē, piegāde ar bezpilota lidaparātu uz jumta vai uz sēdekļa sola, ja bagāžas nodalījuma durvis atrodas meditatīvajā pozīcijā. Nemaz nerunājot par papildu pakalpojumiem, piemēram, velosipēdu piegādi. Katrs sīkums ir pārdomāts tā, lai laikā, kad pieprasījums strauji pieaug, piedāvātu pieczvaigžņu kemperim atbilstošas ērtības.

Renault prezentēs Hippie Caviar Hotel izstādes modeli kopā ar 1977. gada Estafette kemperi Diseldorfas autoizstādē, kas sāksies 2021. gada 27. augustā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Restorānu nedēļa aicina garšu ceļojumā Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies no 12. līdz 21. aprīlim un tajā īpašās ēdienkartes piedāvās 23 Liepājas restorāni un kafejnīcas. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 19.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Ekskursija Valmieras novadā Valmieras TIC
5.maijā aicinām atklāt Valmieras novada stāstus pirmajā no Lielās Valmieras novada autobusu ekskursijām - "Uz saldējuma galvaspilsētu" Rūjienas pusē! | Skatīt vairāk
35 EUR
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.33281612sec.