Jaunais «Allspace» tagad pieejams Latvijā

Jaunais Allspace tagad ir pieejams Latvijā, piedāvājot visus ietilpīga apvidus auto trumpjus – vietu līdz pat septiņām sēdvietām, modernizētu dizainu un jaunus ekonomiskus dzinējus. Jaunajā apvidus auto ir iekļautas dažādas modernās tehnoloģijas, tostarp IQ.DRIVE Travel Assist daļēji autonomai braukšanai, We Connect mobilajiem tiešsaistes pakalpojumiem un IQ.LIGHT LED Matrix priekšējiem lukturiem. Klienti var izvēlēties no trīs dzinējiem, priekšējo vai visu riteņu piedziņu, kā arī trīs aprīkojuma pakotnes – Life, Elegance un R-Line. Jaunā Allspace sākumcena (1.5 litru TSI 110 kW/150 ZS dzinējs, sešu pārnesumu manuālā ātrumkārba ) ir 31 350 eiro.

Plašs automobiļa interjers ar digitāliem atjauninājumiem

Jaunais Allspace ir par 19 centimetriem garāks salīdzinājumā ar standarta Tiguan, un tajā ir pietiekami daudz vietas, lai ievietotu trešo sēdekļu rindu. Tādējādi automobilis pārtop par SUV, kurā iespējams pārvadāt līdz pat septiņiem cilvēkiem. Lai sniegtu interjeram mūsdienīgu sajūtu, automobilis jau standarta komplektācijā aprīkots ar Digital Cockpit Pro kabīni, kas uzlabo braukšanas pieredzi, un uzlabotu daudzfunkciju stūri, kas ļauj autovadītājam kontrolēt audio sistēmu, kruīza kontroli un citas sistēmas, nenoņemot rokas no stūres. Informācijas un izklaides sistēma ar lielu krāsu displeju līdz pat 9,2 collu izmērā pārvalda visas automašīnas komunikāciju un izklaides funkcijas, sākot ar navigāciju un beidzot ar telefonu zvaniem. Standarta aprīkojumā iekļauto Air Care Climatronic trīszonu automātisko klimata kontroles sistēmu iespējams kontrolēt ar jaunu moduli centrālajā konsolē, kam ir skārienjūtīgi paneļi, vairs neizmantojot pogas, kādas ir bijušas līdz šim.

Tāpat automobilī ir trešās paaudzes modulārā informācijas un izklaides sistēma (MIB3), kas ļauj klientiem baudīt We Connect mobilos tiešsaistes pakalpojumus. Šie pakalpojumi iekļauj, piemēram, iespēju aplūkot automobiļa statusu, attālināti atvērt un aizvērt durvis, piekļūt straumēšanas pakalpojumiem, izmantot mākonī bāzētas personalizācijas iespējas un aplūkot automašīnas apkopes grafiku.

Plašs piedziņas sistēmu klāsts un samazinātas emisijas

Jaunajam Allspace pieejamas trīs ekonomiskas un jaudīgas piedziņas sistēmas. 2.0 litru TDI piedziņas sistēmas ar 110 kW (150 ZS)  un 147 kW (200 ZS)  uzlabo savus emisiju rādītājus, pateicoties dubultajiem SCR katalizatoriem ar divkāršu AdBlue® iesmidzināšanu. 1.5 litru TSI dzinējs ar 110 kW (150 ZS) jaudu, kas pieejams ar sešu pārnesumu manuālo ātrumkārbu  standarta aprīkojumā vai izvēles septiņu pārnesumu DSG divsajūgu ātrumkārbu , aprīkots ar aktīvo cilindru atslēgšanas sistēmu (ACT). Vēl pieejami divi 2.0 litru TSI dzinēji, kas rada 140 kW (190 ZS)  un 180 kW (245 ZS)  jaudu. Jauda ceļam tiek nodota, pateicoties standarta aprīkojumā esošajai septiņu pārnesumu DSG divsajūgu ātrumkārbai un 4MOTION visu riteņu piedziņai. Visi dzinēju varianti atbilst stingrajam Euro 6d-ISC-FCM izmešu standartam. Apvienojumā ar 4MOTION pieļaujamais maksimālais treilera svars ir 2,5 tonnas.

Progresīvas asistentu sistēmas

Jaunā Allspace tehnoloģiskais atjauninājums iekļauj arī jaunas un ļoti progresīvas asistentu sistēmas. Standarta aprīkojuma pakotne piedāvā Front Assist Autonomous Emergency Braking funkciju, kas automātiski bremzē, lai novērstu sadursmi vai samazinātu trieciena spēku, automobilim virzoties uz priekšu. Lane Assist palīdz automašīnai saglabāt atrašanās vietu joslā, lai samazinātu negadījumu iespējamību, un Driver Alert sistēma identificē, kad autovadītājs zaudē koncentrēšanās spējas. Aktīvā kruīza kontrole (ACC) automātiski pielāgojas mainīgajiem satiksmes apstākļiem un samazina vai palielina ātrumu atbilstoši satiksmes plūsmai. ACC arī iekļauj Stop & Go funkciju, kad tā apvienota ar septiņu pārnesumu DSG divsajūgu ātrumkārbu. IQ.DRIVE Travel Assist funkcija pieejama papildu komplektācijā Life pakotnē. Elegance un R-Line pakotnēs tā iekļauta standarta komplektācijā. Šī sistēma atbalsta asistētu stūrēšanu, bremzēšanu un paātrināšanos līdz 210 km/h lielam ātrumam.

Jauna struktūra specifikāciju pakotnēm

Jaunais Allspace Latvijā pieejams trīs specifikāciju pakotnēs – Life, Elegance un R-Line. Standarta aprīkojums Life pakotnē iekļauj sudraba krāsas eksterjera spoguļu korpusus, sudraba krāsas anodētus jumta reliņus, 18 collu lietos diskus, komforta sēdekļus, divus USB-C portus priekšā, vienu USB-C uzlādes ligzdu centrālajā konsolē aizmugurē un elektrisku bagāžas nodalījuma vāku. Elegance specifikāciju pakotnē īpaši stilīgajam Allspace pieejami hroma elementi, 18 collu lietie diski, IQ.LIGHT LED Matrix priekšējie lukturi, apsildāma stūre, kas iekļauta arī Life pakotnē, un Easy Open & Close ar sensoriem kontrolēta bagāžas nodalījuma vāka atvēršanas un elektriskās aizvēršanas funkcija. Aizmugurskata kamera standarta komplektācijā pieejama tikai Elegance pakotnē. R-Line pakotne piedāvā 19 collu lietos diskus, īpaša dizaina priekšējo bamperu, sliekšņu pagarinājumus, aizmugurējo spoileri un apsildāmu ādas daudzfunkciju stūri. Salona noskaņojuma apgaismojums ar 30 dažādām krāsām pieejams visās trīs Allspace specifikāciju pakotnēs.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.05661511sec.