Līdz jaunā «Range Rover Sport» pirmizrādei atlikušas divas nedēļas

Jaunais trešās paaudzes Range Rover Sport gatavojas savai debijai, kas pasaules mēroga pirmizrādē notiks pēc divām nedēļām – 10. maijā.

Globālā prezentācija būs iespaidīga jaunā, sportiskā luksusa SUV debija, kurā ieskatu sniedz ekskluzīva fotoattēlu izlase. Jaunais modelis turpinās savu priekšgājēju drosmīgos varoņdarbus, līdz ar savu debiju pieņemot unikālu izaicinājumu.

Range Rover Sport līdz šim ir veiksmīgi izpildījis dažādus izaicinājumus, ieskaitot rekorda braucienu Paikspīkas kalnā, pirmo reģistrēto Arābijas pussalas “Tukšā kvartāla” tuksneša šķērsošanu un pirmo braucienu pa 999 pakāpienu akmens kāpnēm uz Debesu vārtiem Ķīnā 2018. gadā.

Jaunie fotoattēli sniedz pirmo ieskatu tā modernajā interjerā. Ņemot vērā automobiļa dinamisko dabu, kokpita stila vadītāja pozīciju, arhitektonisko vieglumu un precizitāti detaļās, jaunā Range Rover Sport interjers ir veidots no viskvalitatīvākajiem materiāliem un nosaka toni patiesi patīkamām braukšanas sajūtām.

Visdinamiskākais Range Rover saimes biedrs ir radīts pilnībā no jauna, plūdeni apvienojot ne ar ko citu nesajaucamo veidolu, nepārspētas braukšanas spējas, kā arī jaunākās digitālās un šasijas tehnoloģijas.

Jaunais Range Rover Sport globālo pirmizrādi piedzīvos otrdien, 10. maijā. Pievienojies video tiešraidei no pulksten 21.00 pēc vietējā laika Land Rover YouTube kanālā: https://www.youtube.com/user/landrover

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Zaķim šodien Liela diena Liepājas reģiona TIB
30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot | Skatīt vairāk
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.18951082sec.