Jūnijā pirmo reizi prezentēs «Lexus BEV Sports» konceptu

Gudvudas Ātruma festivālā (The Goodwood Festival of Speed) Anglijā notiks pirmā publiskā Lexus BEV Sports koncepta prezentācija. Tā ir uzņēmuma vīzija par nākotnes pilnībā elektrisku, augstas veiktspējas sporta automašīnu, un daudzi to uzskata par potenciālu leģendārā Lexus LFA pēcteci.

Akio Tojoda, Toyota Motor Corporation prezidents un galvenais Lexus zīmola vadītājs, 2021. gada decembrī Japānā izklāstīja uzņēmuma tāredzīgo stratēģiju oglekļa neitralitās sasniegšanā, un šī radikāli veidotā kupeja bija pārsteidzošs modelis starp 17 prezentētajiem elektriskajiem transportlīdzekļiem ar akumulatoru (BEV).

Prezidents Tojoda skaidroja, kā Lexus pilnībā izmantos savu transportlīdzekļu potenciālu, izmantojot elektrifikāciju, nostiprinot lineāro paātrinājumu/palēninājumu, bremzēšanas sajūtas un dinamiskās vadāmības pamatus, lai nodrošinātu vēl patīkamāku braukšanas pieredzi. Sports BEV ievedīs Lexus braukšanas rokrakstu (Driving Signature) nākamajā posmā.

Lexus zīmola nākotni simbolizē sporta auto būtiskās un izteiktās proporcijas, kā arī zemā grīda. Paredzams, ka paātrinājuma laiks (līdz 100 km/h) būs zemajā divu sekunžu diapazonā, un automašīnas kreisēšanas amplitūda būs vairāk nekā 700 km. Iespējams, ka ražošanas modelī izmantos jaunu cietvielu bateriju tehnoloģiju, lai sasniegtu autentiski augstu veiktspēju.

"Izmantojot BEV, mēs veidosim Lexus par zīmolu, kas piedāvā dažādas pieredzes, pilnveido prasmi radīt arvien personiskākus produktus un īsteno veiktspējas attīstību, kāda ir pa spēkam tikai tādam autoražotājam kā Lexus," sacīja prezidents Tojoda. "Lexus izstrādās nākamās paaudzes akumulatora EV sporta automobili, kas pārmantos braukšanas garšu jeb "slepeno sastāvdaļu" no LFA veiktspējas rezultāta."

Gudvudas Ātruma festivāls norisināsies no 23. līdz 26. jūnijam Gudvudas nama Saseksas teritorijā, Anglijā. Lexus BEV Sports koncepts tiks demonstrēts īpaši pielāgotā izstādē Festival of Speed’s Electric Avenue jeb zonā, kas veltīta elektrificētiem transportlīdzekļiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienu ieskandināšanas pasākums Liepājas reģiona TIB
Ceturtdien, 28. martā, plkst. 15 Liepājas muzejs Kūrmājas prospektā 16/18 aicina ģimenes ar bērniem uz Lieldienu ieskandināšanu, | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.18809199sec.