FIAT radījis īpašu FIAT 500e versiju kopā ar JBL un Bočelli

FIAT 500 versiju klāsts ticis papildināts ar ekskluzīvo un elektrisko "La Prima by Bocelli" versiju, ko izstrādājis itāļu tenors Andrea Bočelli un sadarbībā ar vienu no pasaulē iecienītākajām skaņu kompānijām - JBL. Tas aprīkots ar ekskluzīvo JBL "Premium by Bocelli" audio sistēmu. Kā informē "Autobrava Motors" pārstāvis Uvis Braunfelds, īpašā Fiat 500e versija mūzikas cienītājiem būs pieejama no jūnija.

Pēc FIAT Group izpilddirektora Olivjē Fransuā teiktā, jaunais Fiat 500e "La Prima by Bocelli" atšķirsies ar neparastiem vizuāliem elementiem, kuru galvenajās lomās ir Andrea Bočelli un akustiskās sistēmas ražotājs JBL.

"Izveidojot jauno Bočelli FIAT 500e, mēs esam radījuši ne tikai automašīnu, bet sniedzam iespēju citur pasaulē izbaudīt kāds prieks ir braukt ar auto Itālijā. Mēs vēlējāmies, lai autovadītāji, ieslēdzot automašīnu skaņu sistēmu, justos kā slavenākā operas namā. Nospiežot pogu, jūs varat acumirklī pāriet populārākā itāļu tenora A. Bočelli perfektajā skaņas pasaulē,” par jauno modeli sacīja Fiat izpilddirektors.

Viņš uzsvēra, ka jaunais Fiat 500e ir pasaulē pirmais un vienīgais pilsētas elektroauto, kur estētika ir apvienota ar inovatīvu Premium JBL skaņas sistēmu.

Radītā "Skaņu Telpa" ir maza un komfortabla, jo tā izveidota nelielas automašīnas salonā. Toties “Ierakstu Studija” ir Bočelli personīgi, meistarīgi veidots repertuārs, kurā iemūžināts mākslinieka unikālais talants.

Skaņas sistēma automātiski pielāgosies braukšanas ātrumam un palīdzēs nodrošināt vienādu mūzikas atskaņošanas un basu līdzsvaru neatkarīgi no transportlīdzekļa ātruma. Mainīgais ekvalaizers nodrošinās nevainojamu skaņu, neskatoties uz ārējiem trokšņiem vai atvērtu jumta lūku.

“Tā ir drosmīga un unikāla pieredze, par ko esmu ļoti priecīgs, jo mani vienmēr ir iedvesmojusi vēlme meklēt skaistumu. Kopā ar FIAT Group esam radījuši vēl nebijušu skaistumu un saviļņojošu harmoniju,” teic izcilais maestro Bočelli.

Ikoniskais FIAT 500e ir visvairāk pārdotais pilsētas elektroauto 11 valstīs un otrais visvairāk pārdotais elektroauto visos segmentos Eiropā, atpaliekot tikai no Tesla.

"Šāds jauns projekts, sadarbības ar vienu no pasaulē pazīstamākajām personībām vien norāda, ka šis modelis ir iemīļots visā pasaulē. Turpinot diktēt savus noteikumus un izceļot itāļu stilu un aizraušanos, elektriskais 500e iekaro autovadītāju sirdis arī Latvijā,” stāsta Uvis Braunfelds, "Autobrava Motors" FIAT pārstāvis Latvijā.

Elektriskais 500e ne tikai spēj veikt garas distances un neprasa gandrīz nekādas izmaksas, bet tam ir arī ārkārtīgi ātra uzlādes sistēma, kas ievērojami samazina uzlādes laiku. Pēc ekspertu aprēķiniem, jau pēc piecu minūšu uzlādes automašīna spēj nobraukt optimālo attālumu pilsētā – 50 kilometrus. Ar šādu ātrumu iespējams uzlādēt elektromobiļa akumulatoru līdz 80 procentiem vien pusstundas laikā.

Šim kompaktajam elektromobilim ir raksturīga arī jaunu tehnoloģiju pārpilnība – pirmais savā segmentā, kam ir otrā līmeņa autonomā stūres sistēma. Automašīnas iebūvētā priekšējā kamera ļauj pārraudzīt situāciju priekšā, un gudrā kruīza kontroles sistēma (iACC) ir atbildīga par automātisku bremzēšanu vai paātrinājumu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 01.04.2024 Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti Estravel Latvia
Pēdējās vietas atpūta Dubaijas kūrortos. 24.03. un 31.03. // 8 nakrtis viesnīcā, brokastis | Skatīt vairāk
no 605 EUR
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16667795sec.