Latvijā prezentē jauno «Alfa Romeo Tonale»

Autobrova Motors Atvērto Durvju dienas pasākumā vairāk nekā 300 apmeklētājiem tika prezentēts jaunais Alfa Romeo Tonale. Šis ir zīmola pirmais krosovers ar hibrīddzinēju, kas iemieso Alfa Romeo metamorfozi. Kā norāda rūpnīcas pārstāvji, jaunais modelis ir izstrādāts, lai nodotu patiesu autentisku hibrīdauto vadīšanas pieredzi.

Kā informē Autobrava pārstāvji Latvijā, Tonale būs pieejams ar 130 ZS 1,5 litru hibrīddzinēju  Super un Ti apdares pakotnē vai 160 ZS 1,5 litru hibrīddzinēju  Ti un Veloce apdares pakotnē.

Pasažieru komfortu nodrošinās divu zonu gaisa automātiskā klimata kontrole, mājīgs apgaismojums, inovatīva informācijas sistēma, ventilējami un apsildāmi priekšējie sēdekļi, 14 skaļruņu Harman Kardon audio sistēma un bezvadu telefona uzlādes stacija. Tāpat Tonale ir viens no retajiem modeļiem savā klasē, kas aprīkots ar daļēji autonomu parkošanās sistēmu, kas ļauj ērti pārredzēt un novērtēt apkārtni gan izbraucot, gan iebraucot stāvvietā. Ražotājs piebilst, ka jaunais Tonale būs piemērots tiem autovadītājiem, kuri novērtē automašīnas vieglumu, komfortu un izsmalcināto dizainu.

Kā norāda Autobrava Motors pārstāvji, Tonale iespējams izvēlēties no divām dažādām modifikācijām: 130 ZS un 160 ZS. Versijas ir aprīkotas ar 1,5 litru benzīna dzinējiem ar mainīgas ģeometrijas turbīnu un 48 voltu akumulatoriem. Hybrid Tonale ar 160 Z/S hibrīddzinēju paātrinājumu līdz 100 km/h sasniedz tikai 8,8 sekundēs, un tā maksimālais ātrums ir 210 km/h. Savukārt izvēloties spēkratu ar 130 Z/S hibrīddzinēju, vadītājam vajadzēs vien 9,6 sekundes, lai ar šo auto sasniegtu 100 km/h.

Pārdomāts svara sadalījums un šajā segmentā precīzākā stūres vadība nodrošina perfektu Tonale dinamiku uz ceļa. Tas ir arī vienīgais modelis šajā segmentā, kas aprīkots ar integrēto bremžu sistēmu (IBS) un alumīnija pārnesumu pārslēgšanas svirām, kas uzstādītas uz stūres statņa. Nevainojamu bremzēšanu nodrošina 4 cilindru Brembo bremžu suporti un pašventilējošie diski.

Standarta komplektācijā ir pilnīgi jauna integrēta informācijas un izklaides sistēma, kas piedāvā saturu, funkcionalitāti, jaunākos pakalpojumus un 4G savienojumu ar bezvadu (OTA) atjauninājumiem, izmantojot pielāgojamo Android operētājsistēmu. Sistēma sastāv no pilnībā digitāla 12,3 collu vadītāja instrumentu paneļa un 10,25 collu multivides ekrāna.

Tonale ir visu laiku tehnoloģiskākais Alfa Romeo. Tas ir pirmais transportlīdzeklis, kas jebkad ir aprīkots ar NFT digitālo sertifikātu. Tehnoloģija ir balstīta uz “blockchain kartes” koncepciju kas ir konfidenciāls un nemodificēts digitālais reģistrs, kurā tiek reģistrēta katra transportlīdzekļa galvenā informācija. Šī lietošanai gatavā, ilgtspējīgā un atšķirīgā funkcija uzsver Alfa Romeo novitāti. Pamatojoties uz klienta izvēli, NFT ģenerē sertifikātu, kurā tiek reģistrēti dati par transportlīdzekļa kalpošanas laiku. Šo sertifikātu var izmantot, lai pārliecinātos, ka transportlīdzeklis ir labi uzturēts un tādējādi reprezentē tā patieso vērtību.

Tonale ir pirmais solis “no 0 līdz 0” procesā. Modelis ir Alfa Romeo lielākais virzītājs pretim mērķim – no 0% elektrisko automobiļu līdz 0% emisiju piecu gadu laikā.

Ierobežotā izlaiduma Tonale Edizione Speciale versija ar abām dzinēju versijām un ievērojamo tehnoloģisko aprīkojumu, kam piemīt Alfa Romeo ļoti raksturīgais sportiskums, jau ir pieejams apskatei un testēšanai salonos.

"Alfa Romeo Tonale" cena Latvijā ir, sākot no EUR 34990 (Superversijas bāzes modelis).

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 20.04.2024 Radi Tukku Magi TALKA TUKUMĀ Tukuma TIC
20. aprīlī aktīvie tukumnieki un viesi aicināti uz Tukku Magi pagalma sakopšanas talku no pulksten 9:00 Pasta ielā 26. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 19.04.2024 Ar vilcienu uz Gulbeni Gulbenes novada TIC
Kāpiet vilcienā un dodieties uz Vidzemes ziemeļaustrumiem– uz Gulbeni, kur sagaidīs aizrautīgi tūrisma speciālisti un uzņēmēji, ļaujot izbaudīt | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 20.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Koknesē modinās diženo Daugavas iemītnieku - Samu. Svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.06013584sec.