Mudina iepazīt ledāju veidotos paugurus un mežezerus Veclaicenē

Aizsargājamo ainavu apvidus “Veclaicene” Jūs aizvedīs tur, kur paveras plaši dabas apvāršņi no skatu torņiem, ledāju veidotas gravas un pauguri, un vairāki desmiti gleznainu mežezeru. Tur, kur ir rodams miers, harmonija, daudz svaiga gaisa un iespējama ir nakšņošana ezeru krastos.

Veclaicenes ainavas pārsteigs un iedvesmos katrā gadalaikā. Ir tikai pareizi jāsagatavojas, jāpiemeklē laikapstākļiem atbilstošs apģērbs un apavi, vasaras mēnešos- daudz dzeramais ūdens, aukstajā sezonā- termoss ar karstajiem dzērieniem un atpūta var sākties. Tas viss 30 km attālumā no Alūksnes pilsētas un pašā Igaunijas pierobežā.

Mierpilno atpūtu varat baudīt gan pāris stundu dabas taku gājienos- ar mugursomu plecos- pa dabas takām, gan arī pārvēršot to par īstu būšanu dabā- ar nakšņošanu!

Piecas lieliskas Dabas takas - distancē 2,5- 7,5 km! Atrodiet sev piemērotāko un dodieties baudīt dabu! Piebildīsim, ka ģimenēm ar bērniem ļoti patiks Veselības maršruts un Drusku pilskalna dabas taka!

Daba aizrauj, viennozīmīgi. Skaista un ainaviska daba pārliecina te uzkavēties vēl ilgāk.
Tamdēļ iesakām Jums naktsmītnes, kas atrodas Veclaicenes ezeru krastos.  Piecas Dabas mājas Veclaicenē, Brīvdienu māja “Ezezrlīči”, “Dzērves ezera namiņš” un Brīvdienu māja “Saliņas” būs izcilas vietas, kur baudīt mieru un klusumu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi"  Tukuma TIC
Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi" korim ar ērģelēm. Piedalās Rihards Dubra un sieviešu koris "Noktirne". | Skatīt vairāk
Latvija
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Senioru vīru kora “Baltie bērzi” koncerts Valmieras TIC
28.martā plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā senioru vīru kora “Baltie bērzi” 30 gadu jubilejas koncerts. Īpašais viesis: Zigfrīds Muktupāvels. | Skatīt vairāk
5 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.78016305sec.