Svētdien motokrosa sportistiem un atbalstītājiem tikšanās vieta- Alūksnes ezers

29. janvārī, pulksten 9:00 uz viena no Latvijas skaistākajiem un vislabāk pieejamajiem lielajiem ezeriem, Alūksnes Pilssalas teritorijā norisināsies apvienotā Latvijas čempionāta, Latvijas kausa un junioru ziemas motokrosa 1. posms.

Stiprākie tiks noskaidroti 14 klasēs: KBR MX1, KBR MX2, KAR MX1, KAR MX2, MX50, MX65, MX85, MX Open, Q50, Q100, Q Juniori, Q Open, ATV 4×4 un Pitbike Open. Piebilde, ka šogad gan ziemas motokrosa sacensībās būs tikai klasiskais motokross bez skijoringa.

Labākās vietas sacensību norises vērošanai un motoru rūkoņas baudīšanai - Alūksnes ezera krastu zonas Tempļakalna parka un Alūksnes muižas parka teritorijās, un no gājēju tiltiem, kas savieno Alūksnes Pilssalu.

Pilssalā darbosies kafejnīca “Sala” , kur būs iespēja iestiprināties ar sātīgām brokastīm, pusdienām, kā arī nobaudīt sildošus kokteiļus un atspirdzinošus dzērienus!

Pasākumu rīko Biedrība “Motoklubs Ape” sadarbībā ar Alūksnes novada pašvaldību. Lai arī sākotnēji Latvijas ziemas motokrosa čempionāta pirmajam no trim paredzētajiem posmiem bija jānotiek 14. janvārī, Apē, tomēr pārāk silto laikapstākļu dēļ tas tika atcelts. Pēc apspriedes, sacensības no Apes tiek pārceltas uz Alūksnes novad , Alūksnes ezera Pilssalas teritoriju.

Tiekamies Alūksnē!

Vairāk informācija par atpūtas iespējām Alūksnē: www.visitaluksne.lv 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Lielās piektdienas pārgājiens Līgatnē! Cēsu TIC
Aicinām pieteikties atraktīvajam Lielās piektdienas pārgājienam caur Līgatnes mežiem! Gaidāmi pārsteigumi un atrakcijas! | Skatīt vairāk
Latvija 3 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.72657895sec.