Muzikālā apvienība «Vintāža» septembra beigās Madonā aizvadīs jubilejas koncertu

Muzikālā apvienība "Vintāža", kas veido muzikālas restaurācijas no pagājušā gadsimta spožākajiem darbiem latviešu estrādes mūzikā,šogad svin piecu gadu jubileju ar koncertprogrammu "SMAIDIET, UN LABI BŪS!". Tā pirmo reizi būs skatāma 30.septembrī Madonas kultūras namā.

Tikko kā Latvijas Radio 2 studijā tika pirmatskaņota vēl viena "restaurēta skaņas glezna" – dziesma "Vecmāmiņa un runcis". Tagad šo Zigmunda Lorenca dziesmu ar Jāņa Petera vārdiem atraktīvi izdzied jaunā paaudze – dziedātājas Rūta Dūduma un Ginta Krievkalna –, Nacionālā teātra aktieris Ainārs Ančevskis un tautā mīlētais Normunds Rutulis. Šie četri mākslinieki ir arī jaunās koncertprogrammas vadošie solisti. Kopā ar "Vintāžas" instrumentālo sastāvu, kurā muzicēs gan pūtēju, gan stīgu grupa, elektroniskie un sitamie instrumenti, uz skatuves būs sešpadsmit atraktīvi mūziķi, tādējādi atsaucot atmiņā tos laikus, kad solistu uzstāšanās nebija iedomājama bez pavadošā orķestra.

"Par katru no koncertprogrammas dziesmām var uzrakstīt veselu stāstu,"saka solists un programmas vadītājs Ainārs Ančevskis. "Padomju laika estrādē ikviena klausītāju mīlēta dziesma bija mega populāra. Nešaubīgi, ka vecās paaudzes klausītājam būs savas atmiņas saistībā ar šīm melodijām, savukārt jaunā paaudze varēs baudīt labu mūziku atraktīvā un profesionālā izpildījumā. Mūsu koncerta iecere ir dziesmās izstāstīt cilvēka dzīvi, sākot ar bērnību, skolas gadiem, satikšanos, pirmo mīlestību, šķiršanos, sāpēm, prieku, stāstu par mūsu dzīves mirkļiem."

Jubilejas koncertprogrammas "Smaidiet, un labi būs!" pirmais koncerts – 30.09. Madonas kultūras namā, pēc tam 1.10. Liepājas OC Rožu zālē, 7.10 Cēsīs, CATA kultūras namā, 24.11. Tukuma kultūras namā, 25.11. Jelgavas kultūras namā un 1.12. Krustpils kultūras namā.

Koncertus organizē "Izklaides producentu grupa 7". Biļetes var iegādāties "Biļešu paradīze" kasēs, internetā un koncertu norises vietās.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Īpaši piedāvājumi 𝐮𝐳 𝐌𝐚𝐝𝐞𝐢𝐫𝐮 Latvia Tours
Lieliskie klimatiskie apstākļi padara šo salu par īstu floras paradīzi. Šeit arī atrodas viens no skaistākajiem pasaules botāniskajiem dārziem Jardim | Skatīt vairāk
no 745.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15724587sec.