Atklāj reģistrāciju velo-foto orientēšanas sacensībām «Apceļo Daugavas lejteci»

12. aprīlī ir atklāta reģistrēšanās Daugavas lejteces+ velo-foto orientēšanas sacensību seriālam. No šī gada maija līdz septembrim norisināsies septiņi velo-foto orientēšanas sacensību posmi septiņos novados – Ķekavā, Ikšķilē, Baldonē, Ogrē, Stopiņos, Salaspilī un Mārupē.

Kāpēc piedalīties?

Piedaloties sacensībās dalībniekam būs iespēja aktīvā un atraktīvā veidā iepazīt septiņu novadu tūrisma piedāvājumu. Lai piedalītos nav nepieciešama īpaša sagatavotība, jo dalību var pieteikt SPORTA vai IZKLAIDES grupās. Otrā grupā startē ģimenes ar bērniem un visi interesenti.

Balvu fonds

Katrā posmā pirmo trīs vietu ieguvēji tiks apbalvoti ar novadu sarūpētajām balvām, bet veloseriāla noslēgumā kopvērtējuma pirmo trīs vietu ieguvēji saņems veloseriāla sponsoru sarūpētās balvas - 1.vietas: Tehnoland dāvanu kartes 300 EUR vērtībā (katra); 2.vieta: Veloprofs dāvanu kartes 150 EUR vērtībā (katra); 3.vieta: MySports dāvanu kartes 50 EUR vērtībā (katra).

Piedalies!

Sacensības atklās Ķekavas novada posms – 12. maijā, un noslēgs Mārupes novada posms 22. septembrī. Visa informācija par katra posma norisi būs publicēta mājaslapā daugava.travel/akcijas un Facebook kontā fb.me/daugava.travel, kā arī novadu mājaslapās.

Iepazīsties ar VELOSERIĀLA NOLIKUMU

Veido komandu no 2 līdz 5 cilvēkiem, iesaisti arī bērnus un dodies ģimenes piedzīvojumā! Vecuma ierobežojums nepastāv!

Reģistrējies šeit: DALĪBNIEKU REĢISTRĀCIJA

Piedalies visos posmos, vai tikai vienā vai dažos posmos.

Līdz startam sagatavo savu un bērnu velosipēdus darba kārtībā, notrauc putekļus no veloķiveres (drošība pirmajā vietā!), uzlādē fotoaparātu vai mobilo telefonu.

Piedalies un iepazīsti Daugavas lejteces+ novadu krāšņākos skatus, apmeklē aktīvās atpūtas vietas un kultūrvēsturiskos objektus, tomēr atceries, ka piedalies sacensībās un ir iespēja iegūt kādu no galvenajām balvām!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Itālijas ezeru burvība Latvia Tours
Itālijas ezeru reģiona skaistums, brīnišķīgs klimats, svētvietu noslēpumainība iespaidīgās vietās, ir tikai daži no šī neaizmirstamā maršruta | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 21.04.2024 Bērnu un jauniešu teātru festivāls Valmieras TIC
19. un 20. aprīlī Valmieras Viestura vidusskolā notiks XVII Latvijas bērnu un jauniešu teātru festivāls “..un es iešu un iešu!”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 20.04.2024 Rīgas Motormuzejam 35 Motormuzejs
Par godu Rīgas Motormuzeja 35 gadu jubilejai aicinām uz ieskandināšanas svinībām 20. aprīlī. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.55526519sec.