Gabaliņš aktīvas ziemas pie Salaspils novada tūrisma uzņēmējiem

Kamēr sniega sega nav nokususi un pieturās ziemīgi laikapstākļi, iespējams, daudziem lielākā un labākā iecere pārdzīvot šo auksto periodu ir ar tējas tasi rokās, siltām zeķēm kājās un labu grāmatu vai interesantu raidījumu fonā, bet noteikti ir arī tādi, kam tieši tagad ļoti patīk būt dabā un baudīt dzestru un spirgtu ziemas dabas aicinājumu apvienojumā ar kādu aktīvu līdzbūšanu tajā. Tikpat labi, kādam draugam, radam vai paziņam ir svētki vai kāds nozīmīgs pasākums – uzdāvinot jaunas izjūtas, emocijas, piedzīvojumu un prieku varētu būt pati labākā dāvana.

Četras ziemas aktivitāšu izbaudīšanas iespējas Salaspils novadā.

Izbraucieni ar pajūgu suņiem
Husky.lv piedāvā izbraucienus ar pajūgu suņiem šobrīd sniega, bet arī bezsniega periodā, kā arī ekskursijas un apmācības. Iespējams baudīt mierīgu braucienu ar skaistajiem Sibīrijas haskijiem, taču adrenalīna cienītāji var izbraukt arī suņu ”F1” – European Sleddog pajūgā, kuru ātrums var sasniegt pat 35 km/h. Trases garumi vai nu 3 km vai arī 5 km.
Haskiji ir ne tikai ātri, bet arī ļoti draudzīgi un socializēti, kas ir labs iepriecinājums arī mazākiem apmeklētājiem.
Izbraucieni un ekskursijas tiek piedāvātas tikai iepriekš pierakstoties. Husky.lv strādā “zaļajā režīmā”, uzņemot apmeklētājus un interesentus ar sadarbspējīgiem, spēkā esošiem vakcinācijas un pārslimošanas sertifikātiem.
Vairāk informācijas: www.husky.lv

Zirgu stallis “Piķurgas”- Jātnieku sporta klubs “Equilat” 
Ziemas periodā šobrīd nodarbojas ar vizināšanu zirga mugurā vai arī iespējamas pastaigas uz mežu ar zirgu pie rokas. Ņemot vērā, ka teritorijā ir arī manēža ziemas nodarbībām, tad nelabvēlīgos apstākļos tiek izmantota arī tā. Klienti var pieteikties individuāli, un šie pakalpojumi ir pieejami visai sabiedrībai bez ierobežojumiem, jo lielāko tiesu nodarbības ir svaigā gaisā un aktivitāte notiek tikai ar vienu klientu/ģimeni vienlaicīgi. Interesentiem, kuriem ir vēlme kurināt grilu un vārīt katlā zupu – tādu iespēju te arī var piedāvāt. Ir iespējama arī pieteikšanās uz Zirga iepazīšanas (vai saskarsmes) mācībām, kas dzīvē parādīs, kas ir zirgs, ko tas ēd, kā to tīrīt, kā seglot, kā vest un kas ir jāievēro lai neapdraudētu sevi un dzīvnieku. Izklaidējoši un izglītojoši vienlaicīgi.

Pieredzējušākie zirgi var tikt piedāvāti arī ziemas fotosesijām!
Lai baudītu sevi interesējošu aktivitāti, nepieciešams iepriekšēja pieteikšanās.

Vairāk informācijas: +371 26409789

Peintbola un lāzertaga parks “Jugland”
Ir lielākais peintbola un lāzertaga parks Baltijā ar 12 spēļu laukumiem. Te tiek piedāvātas publiskās un privātās spēles, korporatīvās spēles, turnīri, scenāriju spēles. Šeit, ļoti iespējams, ir labākie speciāli uzbūvētie tematiskie laukumi spēlēm, tādi kā savvaļas rietumu stila pilsēta ar divstāvu ēkām, militārā bāze ar torņiem un militāro aprīkojumu vai slavenā Omaha pludmale.
Parkā ir iespējams saņemt arī papildus pakalpojumus – siltas ģērbtuves, piknika un ugunskura vietas, atpūtas mājiņas kompānijām vai svinībām, kā arī viesu nams ar pirtiņu un silto kublu. Aktuālais jaunums – Ēdināšanas pakalpojumi ar piegādi.
Šobrīd, ziemas periodā “Jugland” nodrošina kvalitatīvas peintbola, peintbola bērniem, lāzertaga vai airsofta spēlēs ārā, brīvā dabā, ievērojot visus epidemioloģiskos standartus saskaņā ar likumu. Tumšajā dienas laikā ir pieejami 2 labi apgaismoti spēļu laukumi. Speciāli ziemas spēlēm tiek izmantotas arī speciālas ziemas peintbola lodītes.
Peintbola parks strādā bez brīvdienām un bez darba laika, taču iepriekšēja pieteikšanās noteikti nepieciešama.
Vairāk informācijas: www.paintball.lv

Armanda Lauku jātnieku klubs
Tie, kas beidzot ir saņēmušies noglāstīt zirgu, vai arī tie, kas ir pieredzējuši jātnieki – ikviens ir laipni gaidīts pavadīt brīvo laiku izjādēs zirga mugurā Armanda Lauku jātnieku klubā.
Visu gadu pastāvīgi šeit tiek nodrošinātas nodarbības svaigā gaisā, ievērojot distanci. Šobrīd, kamēr ziema un kamēr sniegs, piedāvājumā arī izbraukumi zirga vilktās kamanās, kas izvadās 30 minūšu garā maršrutā pa mežu. Kamanu ietilpība: 4 pieaugušas personas (vidēji līdz 100 kg).
Obligāti nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās, dažādi darba laiki.
Vairāk informācijas: www.zirgi.lv

Baudiet ziemu, tās piedāvātās aktivitātes, esiet veseli un izkustējušies!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Latvija
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.40394187sec.