Aicina atslēgt Kurzemi Kandavas pilsētas svētkos

Šajā nedēļas nogalē no 27. līdz 29. maijam Kandavā notiks pilsētas svētki ar devīzi “Atslēdz Kurzemi!”. Trīs dienu pasākumu klāsts ir iespaidīgs un tajā ko aizraujošu atradīs ikviens!

Piektdien, 27. maijā svētkus atklās Tukuma novada izglītības iestāžu 1.-4. klašu koru un mūsdienu deju kolektīvi ar koncertu „Satiksimies Kandavā”, kas sāksies plkst. 11.30 Kandavas brīvdabas estrādē “Ozolāji”. Ieeja bez maksas.

Plkst. 15.00 Kandavas Lauksaimniecības tehnikuma stadionā visi aicināti uz ģimenes restorāna "Nāriņa" atvēršanas svētkiem, kas pēc renovācijas un apjomīgas celtniecības ir ieguvis jaunu atrašanās vietu- Daigones ielā 14, Kandavā. Restorāns patīkami iepriecinās ar jaunu ēdienkarti un vasarīgu noskaņu visu katru dienu no plkst. 11.00 līdz 23.00.

Piektdienas vakarā, plkst. 20.00 visi gaidīti Bruņinieku pilskalnā, kur skanēs nu jau par tradīciju kļuvušais koncerts „Savējie savējiem”. Tajā, kā ierasts, klātesošos priecēs ikdienā ar mūziku nesaistīti vietējie iedzīvotāji, kuri šogad caur dziesmām aicinās apceļot Kurzemi. Pavadošā grupa “Miera Vējos”. Ieeja bez maksas.

Vakara noslēgumā, no plkst. 21.30 aicinām uz Promenādi baudīt muzikālu un romantisku noskaņu vakaru ar izciliem mūziķiem- dziedātāju Rūtu Dūdumu-Ķirsi, mūziķi Jāni Ķirsi pie klavierēm un Jāni Rubiku pie kontrabasa. Pasākums pie galdiņiem un tā laikā darbosies kafejnīca, alus bārs un gardumnīca. Jūs gaida brīnišķīgs atpūtas vakars skaistajā Kandavas vecpilsētā. Ieeja bez maksas.

Svētki turpināsies sestdienā ar ikgadējām makšķerēšanas sacensībām. 28. maijā plkst. 6.00 pie Kandavas akmens tilta tiks dots starts Kandavas pilsētas svētku balvas izcīņai spiningošanā un makšķerēšanā ar pludiņmakšķeri. Plašāka informācija, zvanot 29457272.

Sestdien Kandavā notiks arī Latvijas 3x3 basketbola kausa vasaras sezonas atklāšana! No plkst. 11.00 Kandavas Lauksaimniecības tehnikuma stadionā sāksies cīņa par “Kandavas Ozolzīļu kausu” (U14 un U10 grupās, un "Open Men" un "Open Women" grupās), kā arī par ceļazīmi uz Ventspilī notiekošo finālu, kura galvenā balva - ceļazīme uz FIBA3x3 Pasaules tūres turnīru septembrī Utrehtā.

No plkst. 10.00 līdz 16.00 Kandavas muzejā ikviens aicināts uz maiznieces Ainas Šteinbergas maizes degustāciju, plkst. 13:00 īpašs piedāvājums - "vecās Krēķenes rupjmaizes" garšošana! Ieejas maksa: 1 EUR pieaugušajiem, 0,50 EUR skolēniem.

No plkst. 12.00 līdz 16.00 Kandavas kultūras nama galerijā “Vējspārns” apskatāma Ligitas Caunes eļlas un akvareļu glezniecības darbu izstāde. Savukārt, no plkst. 10.00 līdz 12.00 Kandavas sociālā dienesta telpās (Jelgavas iela 4A, Kandava) notiks bezmaksas dermatologu ekspress konsultācijas. Pieņemšana bez iepriekšēja pieraksta.

No plkst. 11.00 līdz 16.00 Kandavas Depo laukumā (Tirgus laukums 7, Kandava) pilsētas svētku tirdziņš, bet stundu vēlāk, no plkst. 12.00 līdz plkst. 16.00 turpat netālu vecpilsētas promenādē norisināsies Latvijas vadošo pavāru šovs „Garšu cīņas”. Te jūs gaidīs atrakcijas un spēles bērniem, interaktīvas performances, degustācijas, meistarklases, vīnziņu padomi, pavāru stāsti un dalīšanās ar jautriem un kurioziem atgadījumiem no banketiem un dažādiem pasākumiem, ēdienu gatavošanas šovs, dalīšanās ar receptēm, konkursi, viktorīnas un vērtīgas balvas, iespēja skatītajiem baudīt unikālus ēdienu risinājumus, uzklausīt atzinību, padomus un ieteikumus, laba mūzika un garšu paradīze  Valtera Krauzes un Roberto Meloni vadībā. Ieeja bez maksas.

Sestdienas vakarā, plkst. 19.00 brīvdabas estrādē “Ozolāji” uz savu jaunāko koncertprogrammu “Tāds, lūk, gads” aicina populārā grupa “Dziļi Violets”. Svētku koncertā piedalīsies solisti Nauris Brikmanis, Rihards Lepers, Atis Ieviņš un Dailes teātra aktieris Lauris Dzelzītis; programmu vadīs TV un radio ētera personība Sanda Dejus. Ieeja 5 EUR.

Pēc koncerta no plkst. 20.00 visi gaidīti uz svētku zaļumballi ar Kandavas grupu „Miera Vējos” brīvdabas estrādē “Ozolāji”. Ieeja 2 EUR.

Pilsētas svētku trešā diena veltīta atpūtai un bērnu svētkiem. Svētdien 29. maijā plkst. 12.00 gaidāma bērnu iemīļotā “Pīlīšu regate” pa promenādes strautiņu un plkst. 13.00 turpat promenādē svētki tiks noslēgti ar velo priekiem bērniem.

Atslēdz Kurzemi Kandavā no 27. līdz 29. maijam! Tiekamies svētkos!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Latvija
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44563007sec.