Svinīgi atklāj jauno bērnu rotaļu laukumu Kuldīgas vecpilsētā

2021. gada 22. novembrī Kuldīgā svinīgi atklāja jauno, daudzveidīgo un bagātīgi aprīkoto rotaļu laukumu Kuldīgas vecpilsētā, 1905.gada parkā, ko Kuldīgas bērniem uzdāvinājis uzņēmums SIA "Stiga RM".

SIA "Stiga RM" valdes loceklis Andris Ramoliņš uzsvēra, ka ir gandarīts par rezultātu un iegūto ļoti sakopto vietu. Uzņēmējs pastāstīja, ka iepazinis jaunā rotaļu laukuma iespējas kopā ar meitu, un brīžiem nācies pat pastāvēt rindā uz kādu no rotaļu ierīcēm. Meita tēti uzteikusi par labi izdevušos darbu.

SIA "Jūrmalas mežaparki", kas rotaļu laukumu uzbūvēja, attīstības vadītājs Mārtiņš Čuda sacīja, ka uzņēmuma komandai bija liels gods strādāt šajā projektā, veidojot rotaļu laukumu, lai bērniem, kas ir mūsu lielākā vērtība, būtu labāka vide, kur augt. "Esmu ļoti lepns, ka mūsu valstī ir tādi uzņēmēji kā Andris Ramoliņš, kurš rūpējas un gādā par pilsētu, kurā strādā, par novadu, kurā dzīvo, un investē tādās sociālās lietās kā bērnu rotaļu laukums, kas ir kā dāvana pilsētai," pauda M. Čuda.

Kuldīgas novada domes priekšsēdētāja Inga Bērziņa pastāstīja, ka ir jau apmeklējusi laukumiņu kopā ar mazbērniem, viņiem iepazīstot un izmēģinot visas rotaļu iekārtas. Viņa novērojusi, ka jaunais laukumiņš, kas ir vienīgais vecpilsētā, jau ir bērnu un ģimeņu iecienīts. "Ar ļoti lielu prieku un gandarījumu pieņemu šo dāvanu pilsētai, mūsu bērniem. Īpašs paldies SIA "Stiga RM", ko man gribētos nosaukt par tiešām sociāli atbildīgu uzņēmēju, par spēju īstenot šādus projektus. Īpašs paldies Andrim Ramoliņam par šo devumu, dāvanu mūsu novada bērniem. Paldies un lai labi kalpo!" sacīja pašvaldības vadītāja.

Atgādinām, ka vienošanās par rotaļu laukuma izbūvi tika noslēgta šī gada jūlija beigās, bet augustā sākās būvdarbi. Vispirms demontēja savu laiku nokalpojušos vēsturiskos rotaļu rīkus, bet pēc tam uzstādīja septiņus jaunus rotaļu rīkus, ieklāja gumijas segumu, labiekārtoja teritoriju ar velosipēdu statīviem, soliņiem, atkritumu urnām un izbūvēja pievedceliņu.

Būvdarbus veica SIA "Jūrmalas mežaparki", piedāvājot labākos rotaļu rīkus no sava klāsta un veicot visu būvniecības darbu vadību, bet teritoriju labiekārtoja un pievedceliņu izbūvēja SIA "KORP". Būvuzraudzību nodrošināja IK "FM grupa" sertificēts būvuzraugs Ēriks Fībigs.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Skulptūru stāsti Cēsīs! Cēsu TIC
Piesakies ekskursijai Cēsīs! Izzini skulptūru ceļu no Cēsu vecpilsētas līdz pat Meža kapiem un atpakaļ, tēlnieka Matiasa Jansona pavadībā! | Skatīt vairāk
6 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48503089sec.