5 interesanti fakti par Metāla galeriju Preiļos

2019. gada pavasarī Preiļos savas durvis apmeklētājiem vēra Moto & Metal NESTER CUSTOM mākslas galerija, kas ir vietējās ģimenes lolojums un sirdsdarba rezultāts.

Preiļi kļūst daudzveidīgāki un spēj piedāvāt izklaides un baudījumu ikviena interesēm. Šogad īpaši var priecāties vīrieši, kam tuva motociklu, vēja, ātruma, remonta un eļļainu roku tēma. Bet ne tikai! Sievietes, savukārt, būs pārsteigtas par izsmalcinātību un izdomu dizaina priekšmetu radīšanā, bet bērni būs sajūsmā par metāla mākslas darbiem no multfilmu tēmas.

Moto & Metal NESTER CUSTOM mākslas galerija ir izklaides komplekss ikvienam – lielam un mazam, kurā atrodas mākslinieciski izvietotas izstāžu zāles ar individualizētiem motocikliem un metāla mākslas skulptūrām. Pati galerija, motocikli un skulptūras, kas te tiek izstādītas, ir galerijas saimnieka Aleksandra Nestjeruka radošā darba rezultāts. Visu galerijas interjeru izveidoja Aleksandra radošā komanda no "NESTER CUSTOM visual service".

Iepazīsti 5 faktus par jauno Moto & Metal NESTER CUSTOM mākslas galeriju:

1. Moto & Metal NESTER CUSTOM mākslas galerija ir vienīgā moto un metāla mākslas galerija Latvijā.

2. Galerijas interjers un eksponāti ir radīti no auto un moto detaļām mākslinieka individuālajā stilā.

3. Galerijas apgleznotās fasādes sienas arī ir mākslas darbs.

4. Galerijā atrodas unikāla kafejnīca ar metāla mākslas interjeru, kur var nogaršot mehaniķa darba instrumentus, kas pagatavoti no šokolādes, iedzert garšīgu kafiju vai tēju un izbaudīt ūdenspīpi.

5. Galerijā ir atrodamas atrakcijas visai ģimenei. Šaha spēles stūrītis, foto istaba (var pasūtīt fotosesiju), wheelie mašīna (trenažieris, kas ierīkots motocikā uz aizmugurēja rata), custom shop (veikals ar pašveidotiem suvenīriem galerijas stilā).

Galerija atrodas Preiļos, A.Upīša ielā 20. Plašāka informācija visitpreili.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.91571999sec.