Limbaži piedāvā izspēlēt aizraujošu spēli mājsēdes laikā

Limbažu novada pašvaldības aģentūra „LAUTA” no 21. oktobra līdz 15. novembrim organizē aizraujošu spēli ģimenēm „Ikonu medības”. Vadoties pēc dotajām ikonām, jāmeklē un jānofotografē konkrētie objekti.

Ikonu medības ir lieliska iespēja jautri pavadīt laiku ne tikai Limbažu novada iedzīvotājiem vai viesiem, bet ikvienam interesentam neatkarīgi no lokācijas vietas.

Spēle ļauj aktīvi un radoši pavadīt ierobežojumu laiku,  nepulcējoties kādā konkrētā vietā. Dalībnieki paši nosaka punktu skaitu un secību, kādā atrast attēlos redzamās vietas, tāpēc spēle ir pieejama gan ģimenēm ar bērniem, gan pieaugušajiem, gan senioriem.

Lai piedalītos spēlē, Jums būs nepieciešams:

- fotokamera vai telefons ar fotografēšanas iespēju;

- ikonu medību spēles uzdevuma lapa ar 25 meklējamajiem attēliem.

Spēles apraksts

Lai spēlētu “Ikonu medības”, nepieciešama uzdevumu lapa, kuru var lejupielādēt Limbažu novada tūrisma informācijas centra mājaslapā visitlimbazi.lv, Facebook lapā, Instagram kontā vai saņemt visiem pieejamajā pasta kastītē pie Limbažu novada tūrisma informācijas centra, Torņa ielā 3, Limbažos.

Uzdevumu lapā ir 25 dažādas ikonas bez paskaidrojumiem.

Spēles dalībnieku uzdevums ir saprast, kas ikonā attēlots, nofotografēt objektu, kas varētu attiekties uz ikonu un atsūtīt Limbažu tūrisma informācijas centram uz mobilo tālruni +371 28 359 057, izmantojot mobilo aplikāciju WhatsApp. Piemēram, ja ikonā attēlota baznīca, tad spēlētājam jānofotografē un jāatsūta jebkura baznīca, vienalga kur tā atrodas.

Spēlē var piedalīties ar visiem atrastajiem punktiem vai tikai dažiem, turklāt tos var sūtīt vienā reizē vai visa termiņa laikā līdz pat 15. novembrim. Vienīgais nosacījums – tie jāsūta no viena un tā paša telefona numura.

Rezultāti un apbalvošana

Dalībnieku rezultāti tiks publicēti 17. novembrī Limbažu novada tūrisma informācijas centra mājaslapā www.visitlimbazi.lv un Facebook lapā facebook.com/visitlimbazi.

Vairāki veiksmīgākie saņems pārsteiguma balvas no Limbažu, Salacgrīvas un Alojas tūrisma informācijas centriem un sadarbības partneriem – picērijas „Bagāta Pica”, piena pārstrādes un siera ražošanas uzņēmuma „Limbažu siers”, N. Bomja maiznīcas „Lielezers”, suvenīru un apdrukas uzņēmuma „I&L Reklāmdruka”, „Dzīvā Sudraba muzeja”, dabīgā minerālūdens ražotnes “885”, gaļas ražošanas uzņēmuma „Matadors”, konditorejas „Dabas maize”, dabīgās kosmētikas ražotāja “Dabas pieskāriens”, vadošā zivju konservu ražotāja „Brīvais vilnis”, kroga „Sidrabiņi”, apģērbu zīmola “VAIG”, un vadošā bioloģiskās kartupeļu cietes ražotāja pasaulē „ALOJA STARKELSEN”.

Veiksmīgas ikonu medības!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Latvija
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi"  Tukuma TIC
Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi" korim ar ērģelēm. Piedalās Rihards Dubra un sieviešu koris "Noktirne". | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Limbažu TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.55918789sec.