LATVIJA | Aizkraukle

Tūrisma izstādē reklamēs Aizkraukles novadu

No 2023.gada 3. līdz 5. februārim pēc divu gadu pārtraukuma Ķīpsalas izstāžu hallē norisināsies starptautiskā tūrisma izstāde – gadatirgus “Balttour 2023”. Tajā piedalīsies arī Aizkraukles novada Tūrisma nodaļa, plašākai sabiedrībai atklājot novada plašo tūrisma piedāvājuma klāstu.

Gatavošanās ilgi gaidītajam tūrisma nozares gada notikumam notika visa aizvadītā gada garumā, un viens no pirmajiem darbiem bija laicīgi rezervēt izdevīgu vietu izstāžu hallē. Šāda rīcība ir ļāvusi ieekonomēt ievērojamus pašvaldības līdzekļus – 80 procentu no dalības maksas segs Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra.

Gada laikā apkopota visa Aizkraukles novada apjomīgā tūrisma informācija, sagatavots jauns, daudzfunkcionāls informatīvais stends – to varēs izmantot ne tikai šāda veida tūrisma izstādēs, bet arī prezentācijās un kā foto sienu dažādos novada pasākumos un svinībās. Nepieciešamības gadījumā stendam var pasūtīt citu informāciju saturošu vizuālo daļu, uzvelkot to uz šī paša stenda rāmja, tādējādi nodrošinot tā lietošanas ilgtspēju.

Novada tūrisma speciālisti uz Rīgu vedīs informatīvos materiālus par mūsu apkārtnē pieejamo ēdināšanas un naktsmītņu piedāvājumu, kā arī tūrisma apskates objektiem. Izstādes apmeklētājiem stendā būs pieejams degustāciju galds, kur novada pārtikas ražotāji nobaudīšanai būs sagādājuši nelielas pašu ražotas uzkodas, kuras piemērotas izstādes apstākļiem, piemēram, pīrādziņus un konfektes. Arī Aizkraukles novada gastrotūrisma pārstāvji pieaicināti piedalīties izstādes preses konferencē 24. janvārī, kas liecina par novadā ražotās produkcijas augsto kvalitāti.

Visas izstādes norises dienas Aizkraukles novada stendā darbosies arī viktorīna – “laimes rats”, kur varēs gan “uzgriezt” interesantus jautājumus par novada apvienībām un tūrisma objektiem tajās, gan arī laimēt tūrisma nodaļas un uzņēmēju sarūpētās balvas.

Tūrisma nodaļas vadītāja Anita Šmite aicina novada tūrisma pakalpojumu sniedzējus nogādāt uzņēmuma informatīvos materiālus (bukletus, vizītkartes u.c.) tuvākajā tūrisma informācijas punktā, lai ikviena sadarbībā ieinteresētā partnera informāciju tūrisma speciālisti varētu piedāvāt izstādes “Balttour 2023” apmeklētājiem, tādējādi atbalstot novada tūrisma nozares uzņēmējus.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 20.04.2024 Ar vilcienu uz Madonu, Cesvaini un Gulbeni Madonas TIC
Kāp Rīgā vilcienā un, vērojot ainavas aiz loga, brauc uz Vidzemi, kur tevi sagaidīs bagātīgs tūrisma maršruts visas dienas garumā. | Skatīt vairāk
Latvija 17 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50419188sec.