Rīgas Galerija , galerijas

Aspazijas bulvāris 20, Rīga, LV-1050
Rīgas Galerija pērk un pārdod mākslas darbus, organizē mākslas izstādes, izdod mākslas katalogus, kā arī sniedz konsultācijas privātkolekciju un korporatīvo kolekciju veidošanā un interjeru izveidē un mākslas darbu ekspertīzes jautājumos.
Rīgas Galerija dibināta 1992. gadā. Tā atrodas vēsturiskā ēkā bulvāru lokā iepretī Operai un Brīvības piemineklim. Tā ir lielākā privātā galerija Rīgā. Galerijas pirmajā un otrajā stāvā ir divas izstāžu telpas, kopā ap 200 m². Rīgas Galerijā apskatāma lielākā latviešu laikmetīgās glezniecības, grafikas, printu un fotogrāfiju kolekcija. Rīgas Galerijas pārstāvēto mākslinieku vidū ir latviešu mākslas pirmā lieluma zvaigznes: Latvijas paviljona Venēcijas biennāļu eksponenti Ilmārs Blumbergs (2001), Ojārs Pētersons (1999),stabilu starptautisko pieredzi guvušie laikmetīgās mākslas pārstāvji Leonards Laganovskis, Oļegs Tillbergs, Kristaps Ģelzis, Jānis Mitrēvics, Andris Breže, jaunās paaudzes foto mākslinieks Arnis Balčus, ievērojami gleznotāji, kuru rokraksts un stils jau ir „firmas zīme” – Ieva Iltnere, Ritums Ivanovs, Frančeska Kirke, Līga Purmale, Barbara Gaile.

Rīgas Galerija, galerijas

Adrese: Aspazijas bulvāris 20, Rīga, LV-1050
Mājas lapa: www.riga-gallery.com
Tālrunis: +371 67225887
E-pasts: rigas_galerija @apollo.lv
Avots:
Jūsu atsauksme var būt pirmā!

Lūdzam norādīt Jūsu kontaktus, tie netiks publicēti!

Kontaktinformācija ir nepieciešama, lai atsauksme nebūtu anonīma un nepieciešamības gadījumā mēs varētu ar Jums sazināties, lai precizētu detaļas. Reģistrējies ar savu Facebook kontu un dati nebūs jaievada.

Paldies!

Kontaktinformācija: