blank

Vairāk informācijas: AirMauritius.Baltics



AIR MAURITIUS

Tagad pārstāvēts arī Baltijā!

Aviareps Airline Management tagad pārstāv Air Mauritius, nacionālo Maurīcijas salu pārvadātāju, kurš bāzējās pasakainajā sapņu salā - Maurīcijā.

Uzņēmums izveidots 1967. gadā. Air Mauritius ir palīdzējis savienot Maurīciju salas ar apkārtējo pasauli, regulējot un atverot jaunus maršrutus. Ar lidojumiem no un uz Eiropu, Āziju, Austrāliju un Āfriku, Air Mauritius tagad apkalpo 21 reģionālus un internacionālus galamērķus. Air Mauritius ir vairāk, kā tikai aviosabiedrība – tā kalpo kā Maurīciju salu vēstnesis, pasaulei nesot Maurīciju salu un tās cilvēku garu.

Air Mauritius ir tikusi iebalsota kā vadošā aviosabiedrība Indijas Okeāna teritorijā jau pēdējo septiņu gadu garumā. Aviosabiedrību iebalso World Travel Awards ceremonijā.

No Rīgas līdz Maurīciju salām jūs variet aizliedzot caur Parīzi, izmantojot mūsu partneru aviosabiedrību airBaltic. Caur Maurīciju salām jūs variet aizceļot uz dažādiem citiem galamērķiem – Reinjonu, Madagaskaru, Johannesburgu, Keiptaunu un arī tālākiem galamērķiem, kā piemēram, Indiju, Ķīnu, Āzijas dienvidaustrumiem un Austrāliju.

Apkalpošana uz Air Mauritius lidmašīnas klāja ir bezmaksas visās ceļojuma klases pakāpēs. Tāpat, 23 kilogramus smaga nododamā soma ir iekļauta ekonomiskās klases cenā.

Ekonomiskās klases apkalpošana piedāvā ļoti dāsnu sēdvietu atstarpi – 79 centimetri. Tāpat tiek piedāvāta Gourme tipa ēdienkarte, kurā ir iekļauti dažādi pamatēdieni un dzērieni. Jūs arī variet izvēlēties no plašas albumu un filmu kolekcijas, izmantojot izklaides ekrānos, kuri ir iebūvēti katrā sēdeklī.

Biznesa klases sēdekļi ir atdalīti ar 152 centimetrus garu atstarpi, piešķirot privātumu un personiskā kokona ērtības. Sēdekļus jūs variet pārveidot par nolaižamajām gultām.

Air Maurtius pārvalda vidējus un garus lidojumus pateicoties četriem Airbus 340-300C modeļiem un diviem Airbus 340-300E lidmašīnas modeļiem. Šīs lidmašīnas piedāvā 264 – 266 ekonomiskās klases sēdvietas un 34 biznesa klases sēdvietas.

Kontaktinformācija:
Air Mauritius pārstāvniecība Baltijā
[email protected]
Telefons: +372 66 81 005