Vāciešiem ir raksturīgi, ka tiek ieturētas kārtīgas brokastis. Pusdienu galds tiek baudīts no pulksten 12:00 līdz 14:00
-
+
![Vācijas virtuvei ir raksturīgi kartupeļi un gaļas izstrādājumi no cūkas, bet zivs ēdieni ir vairāk kultivēti tieši Vācijas ziemeļu daļā Vācijas virtuvei ir raksturīgi kartupeļi un gaļas izstrādājumi no cūkas, bet zivs ēdieni ir vairāk kultivēti tieši Vācijas ziemeļu daļā 30960](https://travelnews.lv/gallery/2229/mid_30960.jpg)
Vācijas virtuvei ir raksturīgi kartupeļi un gaļas izstrādājumi no cūkas, bet zivs ēdieni ir vairāk kultivēti tieši Vācijas ziemeļu daļā
Photo: | 2009.02.20 | 0
Iegādes forma
Ja Jūs vēlaties iegādāties šo fotoattēlu, lūdzu aizpildiet zemāk redzamo pieteikuma formu, ar Jums sazināsies Travelnews.lv redakcija, lai noformētu pasūtījumu atbilstoši Jūsu vajadzībām. Cenas
*Lūdzu, aizpildiet visus anketas lauciņus