Viesnīcas Grand Palace Hotel restorāna šefpavārs Inards Straume prezentē jauno medījumu ēdienkarti
-
+
![Restorāna pamatēdiens - fazāna krūtiņa ar dārzeņu lēcu sautējumu, ceptiem cointreau spinātiem un gaileņu krējuma mērci Restorāna pamatēdiens - fazāna krūtiņa ar dārzeņu lēcu sautējumu, ceptiem cointreau spinātiem un gaileņu krējuma mērci 37303](https://travelnews.lv/gallery/2586/mid_37303.jpg)
Restorāna pamatēdiens - fazāna krūtiņa ar dārzeņu lēcu sautējumu, ceptiem cointreau spinātiem un gaileņu krējuma mērci
Photo: | 2009.10.07 | 0
Iegādes forma
Ja Jūs vēlaties iegādāties šo fotoattēlu, lūdzu aizpildiet zemāk redzamo pieteikuma formu, ar Jums sazināsies Travelnews.lv redakcija, lai noformētu pasūtījumu atbilstoši Jūsu vajadzībām. Cenas
*Lūdzu, aizpildiet visus anketas lauciņus