Restorāne ēdienkarte piedāvā gan stilu, gan dažādību Attēlā: artišoku, sparģeļu, riekstu, avokado, jaukto lapu salāti ar kļavu lapu sīrupa – laima mērci
-
+
![Restorāna apmeklētāji var pamieloties ar aprikožu panna cotta ar piparmētru želeju un grilētām aprikozēm medus, timiāna sabajonā Restorāna apmeklētāji var pamieloties ar aprikožu panna cotta ar piparmētru želeju un grilētām aprikozēm medus, timiāna sabajonā 42487](https://travelnews.lv/gallery/2810/mid_42487.jpg)
Restorāna apmeklētāji var pamieloties ar aprikožu panna cotta ar piparmētru želeju un grilētām aprikozēm medus, timiāna sabajonā
Photo: BalticTravelnews.com/Grand Palace Hotel | 2010.04.20 | BalticTravelnews.com
Iegādes forma
Ja Jūs vēlaties iegādāties šo fotoattēlu, lūdzu aizpildiet zemāk redzamo pieteikuma formu, ar Jums sazināsies Travelnews.lv redakcija, lai noformētu pasūtījumu atbilstoši Jūsu vajadzībām. Cenas
*Lūdzu, aizpildiet visus anketas lauciņus