Uz Olimpiskās kvalifikācijas turnīru hokejā varēs iet arī bērni, bet tikai pārslimojušie

Latvijas Hokeja federācija (LHF) nākusi klajā ar informāciju, ka sākusies biļešu tirdzniecība uz augusta beigās gaidāmo Olimpiskās kvalifikācijas turnīru, kurā uzvarētājs iegūs olimpisko ceļazīmi uz Pekinas ziemas olimpiskajām spēlēm.

Spēles notiks “Arēnā Rīga” laikā no 26. līdz 29. augustam, un Rīgā par ceļazīmi uz Pekinu cīnīsies Latvijas, Ungārijas, Francijas un Itālijas valstsvienības.

Atkarībā no sektora vienas biļetes cena būs 29, 22 un 15 eiro. Uzrādot attiecīgo apliecību, skolēni, studenti, pensionāri un invalīdi varēs iegādāties biļetes ar atlaidi - 19, 15 un 10 eiro.

“Olimpiskā kvalifikācijas turnīra spēles varēs apmeklēt personas, kuras ir vakcinētas pret Covid-19 vai pārslimojušas minēto infekciju. Pie ieejas visiem apmeklētājiem no 12 gadu vecuma būs jāuzrāda drošības līmenim atbilstošs Covid-19 sertifikāts, kā arī personu apliecinošs dokuments un ieejas biļete. Par 12 gadiem jaunākiem bērniem ieeja būs atļauta, ja Covid-19 sertifikāts apliecina minētās infekcijas pārslimošanas faktu.

Sacensību rīkotājam ir tiesības personām ar elpceļu infekcijas slimības pazīmēm (drudzis, klepus, elpas trūkums) liegt ieeju sacensību arēnā,” pauž LHF runasvīrs Edgars Gaross.

Uz Olimpiskās kvalifikācijas turnīru pošas arī Latvijas hokeja līdzjutēji, kuri ikdienā dzīvo un strādā citās valstīs. Šobrīd viņiem jāatrisina vēl jautājums, vai ārvalstīs izsniegtais vakcinācijas sertifikāts būs derīgs arī hokeja spēlēm. Īpašas galvassāpes ir Lielbritānijā vakcinētajiem, jo, kā zināms, Apvienotā Karaliste vairs nav Eiropas Savienības dalībvalsts, un vakcinācijas fakts būs jāapliecina arī Latvijā, kas ir gana ilgs un sarežģīts process.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 26.04.2024 Kāzu ceremoniju vietas Skrīveros Aizkraukles novada TIC
Ieskaties un uzzini par četrām skaistām, mazliet neparastām laulību ceremoniju vietām Skrīveros. Neviens viesis nepaliks vienaldzīgs un kāzu foto būs | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51608086sec.