Tēvu dienas klasisko auto salidojums pie Rīgas Motormuzeja

2022. gada 11. septembrī, pie Rīgas Motormuzeja norisināsies Latvijas Antīko automobiļu kluba (AAK) “Youngtimer Rally” sekcijas 11. sezonas izstāžu formāta pasākumu noslēguma salidojums “Youngtimer Coffeetime 2022”.

Dalību pasākumā apstiprinājuši jau gandrīz 100 klasiskie automobiļi un motocikli. Kā interesantākos dalībniekus var minēt Chevrolet Impala, Opel GT, BMW 3.0 CS, Datsun 240Z, Pontiac Firebird Esprit, Ferrari Mondial T un 1928. gada Chrysler Six72. Visu dalībnieku saraksts apskatāms mājas lapā: youngtimerrally.lv. Apskatīt dalībnieku krāšņos spēkratus pie Rīgas Motormuzeja varēs sākot no plkst. 10.00 līdz aptuveni plkst. 15.00.

“Kā jau iepriekšējos gados, Tēvu dienā tiekamies pie Rīgas Motormuzeja “Youngtimer Rally” sekcijas izstāžu formāta pasākumu noslēguma salidojumā”, stāsta “Youngtimer Rally” organizators Valts Ceplevičs. “Arī šoreiz, papildus lielajam tehnikas skaitam, būs ģimenēm draudzīgas aktivitātes, par ko parūpēsies Rīgas Motormuzejs. Būs iespēja nofotografēties īpaši sagatavotā foto stūrī, bērniem būs muzeja pedagoģiskās daļas sagatavota Tēvu dienas pastkaršu darbnīca un vēsturisko pedāļauto sacensības.”

Kā tradīcija kļūst bērnu vēsturisko pedāļauto sacensības, kas norisināsies Biķernieku trasē un sāksies plkst. 13.00. Uz sacensībām tiek aicināti visi, kam ir savi klasiskie pedāļauto un bērna augums nepārsniedz 110 cm. Interesentiem ierobežotā skaitā būs iespēja piedalīties sacensībās ar Antīko Automobiļu kluba un Rīgas Motormuzeja sarūpētajiem pedāļauto. Pedāļauto balvas nodrošinās Rīgas Motormuzejs un Getz Nordic.  

Kā arī, plkst. 11:30 Rīgas Motormuzejā norisināsies jaunās bērnu grāmatas “Automobilis. Ātruma un drošības vēsture.” prezentācija kopā ar grāmatas autoru Paulu Timrotu un mākslinieci Ilzi Vītoliņu. Prezentācijas beigās bērniem būs iespēja piedalīties īsā ekskursijā caur muzeju kopā ar autoru, kā arī būs iespēja nopirkt jauno grāmatu Rīgas Motormuzeja suvenīru veikalā un āra teltī.  

“Youngtimer Coffeetime” mērķis ir pulcēt visus esošos un potenciālos dalībniekus, interesentus un klasisko auto entuziastus kopīgā pasākumā. Tā ir lieliska iespēja nepiespiestā atmosfērā un laiskā svētdienas noskaņojumā satikties, aprunāties, apskatīt spēkratus, veidot jaunus kontaktus un apmeklēt Rīgas Motormuzeju. Būs arī iespēja iegādāties Rīgas Motormuzeja suvenīrus un tematisko literatūru.

Tāpat kā pavasara pasākums, arī šis būs veltīts Ukrainas atbalstam. Tādēļ, no katras dalības maksas daļa tiks ziedota biedrībai Agendum (Twitterkonvojs), kas Ukrainas aizstāvjus nodrošina ar autotransportu.

Kā vēsta pasākuma nosaukums, autentisko spēkratu atmosfēru papildinās arī dažādi kafijas tirgotāji un ēdinātāji: VanCoffee, RollingCoffee, Bubble Tea Riga, Kebab Factory un MunchSmash.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
Latvija 79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi"  Tukuma TIC
Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi" korim ar ērģelēm. Piedalās Rihards Dubra un sieviešu koris "Noktirne". | Skatīt vairāk
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.45403194sec.