Rudenī atgriežas gardēžu svētki - no 17. līdz 30. oktobrim notiks Rudens Rīgas restorānu nedēļa!

Rīgas restorānos šoruden norisināsies ilgi gaidītā Rudens Rīgas restorānu nedēļa. Turpinot iesākto tradīciju, arī šoreiz pasākums notiks 2 nedēļas - no 17. līdz pat 30. oktobrim. Šajā sezonā Rudens Rīgas restorānu nedēļā piedalīsies vairāk nekā 40 restorāni, kas ir gana iespaidīgs skaits, lai katrs no apmeklētājiem bez grūtībām varētu atrast sev piemērotāko piedāvājumu. Noteikti ir vērts ņemt vērā, ka vairākos restorānos būs pieejamas kā veģetārais, tā arī vegānais maltīšu piedāvājums.

Rīgas restorānu nedēļā, kā ierasts, lielākais uzsvars ir uz īpaši sastādītu ēdienkarti, kur galvenajā lomā ir Latvijai un Baltijai raksturīgi, sezonāli un svaigi vietējie produkti. Šefpavāri ēstmīļiem būs sagatavojuši oriģinālas 3 kārtu maltītes, kuras apmeklētājiem būs iespēja nobaudīt par 20, 25, 30 vai 35 eiro.

Rīgas investīciju un tūrisma aģentūras direktors Fredis Bikovs: “Šo gadu laikā, kopš notiek Rīgas restorānu nedēļa, tā vienmēr parūpējusies par lielu rosību pilsētas restorānos un sniegusi iespēju kā rīdziniekiem, tā tūristiem par izdevīgākām cenām piedzīvot Latvijas ēdieniem piemītošās garšu nianses, iepazīt vai no jauna atklāt Rīgas restorānus, kā arī, protams, kopīgi pavadīt laiku ar ģimeni un draugiem”.

Trīs maltītes 35 eiro vērtībā būs iespējams izbaudīt šajos restorānos: Fabrikas restorāns, Entresol, Mio, RŪM Coctail Bar, Čemodāns, Restorāns Ogle, Restorāns "Kolonāde. Mūsu stāsti...", Restāns OSTA, Restorāns FERMA, Restorāns 5 elementi, Restorāns Rosemarine, Restorāns Whitehouse, Vīna bārs Garage, Restorāns Zilā Govs, 3 Pavāru restorāns, CUT, Annas Dārzs, Amber Restaurant, Restorāns Meat Chef, Restorāns Kaļķu vārti, Restorāns Brucciato, Equus, Riga Islande Hotel Rest, LeDome Restaurant, Grand Palace Hotel restorāns.

Savukārt, Rudens Rīgas restorānu nedēļas ēdienkarte 30 eiro vērtībā būs pieejama restorānos Belgian beer Cafe Bon Vivant, Gastro Pub Duvels Riga, B Bārs Restorāns, Tinto, Steiku Haoss, OZO restorāns, Restorāns La Kanna, AC Lounge, Beef Room, Sokrāts, Sidrērija, The Traveller.

Trīs kārtu maltīti 25 eiro vērtībā piedāvās restorāni Čarlstons, AOK City, Restorāns Medus, Cabo cafe, Restorāns COLONEL, bet pa 20 eiro varēs izbaudīt Andrejostas kvartāla piedāvātās maltītes.

Restorānu piedāvājums ir pieejams, veicot iepriekšēju galdiņa rezervāciju.

Ar Rudens Rīgas restorānu nedēļas ēdienkartēm var iepazīties LiveRiga mājaslapā: www.liveriga.com/lv/apmekle/est-dzert/rudens-rigas-restoranu-nedela-1

Rudens Rīgas restorānu nedēļu organizē Rīgas investīciju un tūrisma aģentūra.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 20.04.2024 Radi Tukku Magi TALKA TUKUMĀ Tukuma TIC
20. aprīlī aktīvie tukumnieki un viesi aicināti uz Tukku Magi pagalma sakopšanas talku no pulksten 9:00 Pasta ielā 26. | Skatīt vairāk
Latvija
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47903013sec.