9. un 10. jūnijā Mežaparka Lielajā estrādē notiks starptautiskais populārās mūzikas festivāls «NOSTALGIA FEST ’23»

Skatītājiem būs unikāla iespēja redzēt un dzirdēt 80., 90. un 2000. gadu pop-mūzikas hītu izpildītājus!

9. jūnijā uz lielās skatuves uzstāsies mākslinieki, kuru mūzika kādreiz skanēja katrā naktsklubā un visos deju laukumos: Secret Service, Joy, Lian Ross, FR David, Mr.President un Dr.Alban.

Uz skatuves kāps dīdžeji no dažādām radiostacijām, kā arī tie, kas 80.,  90. un 2000. gados satricināja slavenākos deju laukumus Rīgā. Būs vienreizēja iespēja satikt draugus un paziņas, ar kuriem tajos gados tika līksmi pavadīts laiks naktsklubos. Nereti pirmās tikšanās reizes pēcāk pārvērtās laulībā.

Estrādes teritorijā pie naktsklubu zīmoliem būs izveidotas tematiskās zonas, kuru tuvumā varēs nogaršot savus iecienītākos tā laika kokteiļus, kā arī nofotografēties kopā ar atpazīstamiem izklaides industrijas pārstāvjiem, kuri piedalījās pie šo klubu tapšanas un tajos darbojušies kopš to dibināšanas brīža. Notiks dažādas izlozes ar dāvanām, kā arī būs iespēja nobildēties ar pašiem izpildītājiem.

Bet 10.jūnija pēcpusdienā festivāla rīkotāji piedāvā satikt klasesbiedrus, kursa biedrus, bijušos darba kolēģus gan no lieliem, gan arī no maziem uzņēmumiem. Uzstāsies: Pupo, In-Grid, Baccara, Ricardo Fogli, Jenny from Ace of Base, Samantha Fox, Stefan Track Dschinghis Khan!

Būs iespējams pulcēties pie savas kādreizējās skolas, institūta, augstskolas vai uzņēmuma karoga.  Ar savu iecienītāko estrādes mākslinieku dziesmām, kas skanēja skolas un koledžas diskotēkās, jūs varat satikt tos, ar kuriem jūs ilgu laiku neesat komunicējuši, savus mīļos skolotājus, pasniedzējus, skolas biedrus utt. Organizatori būs gatavi nodrošināt visu iespējamo palīdzību iniciatīvas grupām tikšanās vietu organizēšanā Lielajai estrādei piegulošajā teritorijā. Ja kādam šogad ir jubilejas izlaidums, tad šī  būs lieliska iespēja to pavadīt visu laiku labāko izpildītāju nostalģiskas mūzikas pavadībā!

Tiks organizēti autobusu reisi no centra uz Mežaparku un atpakaļ - precīzāka informācija tiks ievietota vēlāk. Aprīlī, iegadājoties biļetes, tiek piemērota atlaide -10%, maijā biļetes tiks pārdotas par standarta cenu, savukārt, no š.g. 1.jūnija tiem, kas vēlēsies iegādāties biļetes, tiks piemērota +10% piemaksa.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.01015687sec.