Ventspilī Gheto Games festivāla 2021 laikā arī Ghetto Food - Extremely GOOD FOOD

Šogad GGFEST Ventspilī satiksies pasaules līmeņa ekstrēmie sportisti, asas izjūtas, ielu kultūra, aizrautība un izcili garšīgs ēdiens ar nemainīgu kvalitāti – tiem, kas mūžīgi kustībā, ģimenēm ar bērniem un visiem dzīves gardēžiem.

Festivāls notiks no 23.līdz 25. jūlijam, Ventspilī.

Ventspils skeitparkā pulcēsies ne tikai ekstrēmo sporta veidu pārstāvji, bet arī ēdienu entuziasti, pavāri ar pieredzi un tie, kas vēlas savas garšas kārpiņas aizsūtīt sajūtu ceļojumā.

Trīs dienas tiks darbināti grili, kūpinātavas, blenderi, mikseri un viss iespējamais virtuves ekipējums, ko vien varēs paņemt līdzi uz Ventspili.  Piedāvājumā kraukšķīgi frī kartupeļi, krāsaini veģetārie ēdieni, sviestmaizes, vrapie, daudzveidīgi salāti, pankūkas, burbuļvafeles, unikāli Taivānas hamburgeri, picas un pastas, un pat mutē kūstoši burgeri no Baltijas labākajiem BBQ meistariem. Un tas noteikti nav vēl viss.

Nedēļas nogale solās būt karstākā šajā vasarā, tādēļ saldējums vafelēs, uz kociņa, bez kociņa, trauciņos un kokteiļos. Atrodi tik sev tīkamāko un veldzējies!

Kad sāk beigties enerģija, meklē melno kafijas vāģi, kas padarīs Tavu dienu spožāku un možāku.

Atceries! Ekstrēma sportošana var novest pie maksimāla izsalkuma!

Ar pilno programmu vari iepazīties www.ggfest.com mājaslapā.

GG Fest organizators iesaka visām pasākuma iesaistītajām pusēm lietot sejas maskas vai sejas aizsargus (ieskaitot šalles vai citu mutes-deguna aizsegu) vietās, kur iespējama lielāka cilvēku pulcēšanās un kur nav iespējams ievērot 2m distanci.

GG Fest norises vietās atrasties būs aizliegts personām, kam noteikti pašizolācijas, mājas karantīnas vai stingras izolācijas nosacījumi vai kurām ir elpošanas ceļu infekcijas pazīmes.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 20.04.2024 Ar vilcienu uz Madonu, Cesvaini un Gulbeni Madonas TIC
Kāp Rīgā vilcienā un, vērojot ainavas aiz loga, brauc uz Vidzemi, kur tevi sagaidīs bagātīgs tūrisma maršruts visas dienas garumā. | Skatīt vairāk
17 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.4965241sec.