Ventspilī un novadā ciemosies ceļojošs Ziemassvētku buss

Ziemassvētku vecīts, Rūķis un Elfs šobrīd aktīvi gatavojas svētkiem – ceļojumam cauri visai Latvijai tiek gatavots Ziemassvētku muzikālais buss, kas laika posmā no š.g. 17. decembra līdz pat Vecgada dienai dosies ceļā pie ik viena, kuri vēlas dzirdēt, redzēt un sajust svētku prieku. Uz Ventspils pusi busiņš dosies 17., 18. decembrī.

Ziemassvētku buss piedāvā individuālu muzikālu programmu ģimenēm un bērniem, radot pozitīvas emocijas šajā svētku gaidīšanas laikā.

Busiņu iespējams uzaicināt un tas piebrauks pie pašām namdurvīm, iepriekš saskaņojot laiku un vietu. Kad busiņš būs klāt, atvērsies durvis, aiz kurām izgaismotā skatuvē Rūķis kopā ar Elfu sniegs aizraujošu muzikālu programmu 15 min garumā, interaktivi iesaistot visus klātesošos, jo īpaši bērnus! Svētku sajūtas pastiprināšanai, protams, būs pārsteigums ar Ziemasvētku vecīti un dāvanām.

Mūziķis Ivo Fomins par šo Ziemassvētku programmu ģimenēm uzsver: “Pateicos pasākuma vadītājiem, kas atrod laiku un rod interesantas idejas, kā iepriecināt ģimenes un bērnus visā Latvijā. Vai esi pieaudzis, vai esi vēl mazs, visi mēs gribam ticēt Ziemassvētku brīnumiem. Un šī ideja, kad muzikāli interaktīva programma piebrauc pie mājām un vēl vizuāli skaisti noformēta, radīs patiesas emocijas, kuras mums visiem ir tik vajadzīgas. Pazīstot komandu un cienot viņu ieguldīto darbu, no sirds iesaku izbaudīt šo Ziemassvētku busiņa piedāvājumu. Lai brīnumi notiek!”

Ziemassvētku busiņa veidotāji ir biedrība “Ķerot vilni” - prieka entuziastu komanda, kas rīko bērnu piedzīvojumu nometnes un pasākumus visā Latvijā. Komanda šobrīd dekorē savu balto busiņu ar mirgojošām uguntiņām svētku pasākumiem.

Informācija par Ceļojošā Ziemassvētku busiņa maršrutu – pilsētām un datumiem, publicēta Biedrības “Ķerot vilni” Facebook lapā. Pieteikties busiņa sagaidīšanai varat, rakstot uz epastu [email protected] vai zvanot biedrības vadītājai Ievai Bulai pa tālruni: +371 29274929.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Latvija
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.57041097sec.