Liepājas Restorānu nedēļa 2025. Gardēžu svinības – kur laiki un garšas satiekas!

Lai cildinātu pilsētas 400 gadu jubileju un tās kulināro mantojumu vairāku gadsimtu senajā vēsturē, Liepājas restorāni un kafejnīcas aicinās baudīt īpašus ēdienus, kas iedvesmoti no senatnīgajām Liepājas un Lejaskurzemes receptēm.

Restorānu nedēļa norisināsies no 11. līdz 20. aprīlim, desmit dienu garumā atdzīvinot Liepājas gastronomisko vēsturi. Pasākums aptvers divas nedēļas nogales, aicinot gan liepājniekus, gan pilsētas viesus baudīt unikālas maltītes Liepājas labākajos restorānos un kafejnīcās.

Šogad pasākumā piedalīsies 23 Liepājas restorāni un kafejnīcas, piedāvājot īpaši izstrādātas vairāku kārtu ēdienkartes, kas izcels senās garšas mūsdienīgā skatījumā.

Plašāka informācija par restorāniem un to īpašajiem piedāvājumiem sekos drīzumā!
Ieskaties https://liepaja.travel/liepajas-restoranu-nedela-2025/  

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.06.2025 - 24.06.2025 Atklāts Asares parka makets un tilts Jēkabpils novada TIC
Asares muižas parka svētkos atklāts parka tilts un muižas makets | Skatīt vairāk
Latvija
Ieelpo pavasari Pelēču ezera purva takā Preiļu novada TIC
Pelēču ezera purva dabas izziņas taka pavasarī aicina apmeklētājus iepazīt unikālu purva ainavu un daudzveidīgu augu un dzīvnieku pasauli. | Skatīt vairāk
Imants Lancmanis. GLEZNAS. Bauskas TIC
Rundāles pils muzeja direktora un gleznotāja Imanta Lancmaņa līdz šim vērienīgākā personālizstāde “Imants Lancmanis. GLEZNAS”. | Skatīt vairāk
Dzīvās mūzikas ceturtdiena Mārupes Hercogā Hercogs Mārupe
Katru ceturtdienu plkst.19.00 Hercoga terasē dzīvās mūzikas koncerti. Rezervē galdiņu pa tel.29106538! Piedāvājumā arī svaigas austeres! | Skatīt vairāk
15 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::4.66301489sec.