Darbību sāk jauna četrzvaigžņu superior viesnīca Rīgas centrā

2023. gada 16. maijā Rīgas centrā, Brīvības ielā 48/50 darbu sāk jauna mākslas un dizaina četrzvaigžņu  superior viesnīca Aston Hotel Riga. Viesnīca ar 54 numuriem, restorānu, jumta terasi un lobija bāru piedāvās jaunu atpūtas un izklaides vietu Rīgas viesiem un rīdziniekiem.

Viesnīcas mērķa auditorija ir gan biznesa, gan brīvdienu un atpūtas ceļotāji, kas vēlas iepazīt Rīgas plašo izklaides un kultūras piedāvājumu.

Līdz ar viesnīcas atvēršanu darbu uzsāk restorāns KITSCHen ar plašu āra terasi, kas paver skatu uz Rīgas jūgendstila namu jumtiem un Esplanādi. KITSCHen piedāvā sezonālas ēdienkartes konceptu, un ir atvērts arī brokastīm.  

Viesnīcā ir pieejamas pilnībā aprīkotas telpas biznesa sanāksmēm, pasākumiem un privātām viesībām, kā arī  trenažieru zāle, autostāvvieta.

Viesnīca izveidota pilnībā rekonstruējot ēku, kas pirms tam pildījusi biroju un sabiedriskās ēdināšanas funkcijas, un tajā ieguldīti 12 miljoni eiro.

Ēkas fasāde ir vērtīga konstruktīvisma arhitektūras liecība, kas tika pilnībā saglabāta un atjaunota. Atbilstoši ēkas vēsturei, viesnīcas publiskajās zonās un restorānā var iepazīties ar latviešu mākslinieku glezniecību no 20. gadsimta 60. gadu beigām līdz pat mūsdienām.

Līdz ar Aston Hotel Riga izveidošanu, viesnīcas īpašnieks un operators uzņēmums Alfor, uzsāk darbību viesmīlības un sabiedriskās ēdināšanas jomā, paplašinot uzņēmuma piedāvāto izklaides pakalpojumu klāstu ar modernu un augstvērtīgu atpūtas vietu Rīgas centrā.

Par uzņēmumu: SIA Alfor piedāvā daudzveidīgus izklaides un atpūtas pakalpojumus Fenikss spēļu zālēs un online platformā Fenikss Casino, mākslas un dizaina viesnīcā Aston Hotel Riga, restorānā KITSCHen, kā arī mākslas centrā Zuzeum.  

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Tukuma Pilsētas parkā Tukuma TIC
Tradicionālo svētku svinības jau atkal Tukuma pilsētā! Lieldienu izdarības, radošās darbnīcas, spēles, rotaļas, trušu māja un kazlēni, muzikālā | Skatīt vairāk
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.47664189sec.