«Wizz Air» galamērķu skaits no Rīgas samazinās līdz minimumam

Vēl nesen Ungārijas zemo cenu lidsabiedrības “Wizz Air” lidojumu galamērķu skaits bija iespaidīgs, ļaujot par saprātīgām naudiņām doties ceļā.

Lai gan lidosta “Rīga”, atšķirībā no kaimiņvalstīm Igaunijas un Lietuvas, nav satricinājušas lidsabiedrības ar paziņojumiem par maksas paaugstināšanu, šķiet, ka “Wizz Air” Latvijas tirgus vairs nav interesants.

Nopietns zaudējums bija Reikjavikas kā galamērķa zaudēšana budžeta ceļotājiem, bet nu jauns satricinājums – no marta pārtraukti lidojumi arī uz Nīderlandes Eindhovenas lidostu. Šobrīd piedāvājumā vien divi galamērķi – Londonas Lutonas lidosta un Kutaisi Gruzijā.

Travelnews.lv uzdeva jautājums arī “Wizz Air”, lūdzu nokomentēt nākotnes vīziju un iemeslus, kādēļ šobrīd ir tik maz tiešo galamērķu no Rīgas. Lūk, kāda atbilde: “”Wizz Air” nodrošina zemo cenu savienojumus ar unikālu pieredzi ceļojumu cienītājiem, kuri vēlas izpētīt jaunus galamērķus. Tomēr, reaģējot uz tirgus attīstību un mūsu klientu vajadzībām, ir nolemts izmantot izaugsmes iespējas, pārdalot savu kapacitāti uz citiem maršrutiem ar augstāku pieprasījumu, piemēram, ikdienas lidojumus uz Londonu. Tāpat Latvijas pilsoņi var izmantot “Wizz Air” lidojumu uz Kutaisi divas reizes nedēļā.”

Tikmēr no Viļņas ar “Wizz Air” var doties uz vairākiem gana interesantiem galamērķiem, bet vasarā klāt nāks arī tāda eksotika kā Larnaka Kiprā, Erevāna Armēnijā, Splita Horvātijā, Telaviva Izraēlā un citi. Bet no Tallinas būs lidojumi uz Kutaisi un Milānu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 29.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 30.04.2024 TUNISIJA no 295 EUR/pers!  Latvia Tours
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām! | Skatīt vairāk
no 295 EUR
Sala ar unikālu skaistumu! Latvia Tours
Korfu pludmales ir vienas no labākajām un tīrākajām, aptuveni 30 no tām piešķirts Zilais karogs. | Skatīt vairāk
no 469.00 EUR
Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam! Latvia Tours
NORĀDI VĒLMES -> SAŅEM PIEDĀVĀJUMU ČARTERCEĻOJUMAM 30 MIN LAIKĀ MĒS PALĪDZĒSIM SAPŅIEM ĪSTENOTIES! ;) | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.22164512sec.