Lidmašīna spiesta veikt piespiedu nosēšanos čurājoša onkuļa dēļ

Lidsabiedrības “Jet2” lidmašīna bija ceļa no Skotijas, Glāzgovas lidostas uz Tenerifi, taču bija spiesta veikt piespiedu nolaišanos Portugālē, Faru kādā pasažiera dēļ, kurš izraisīja ne vienu vien jandāliņu, ziņo portāls “Aviation24.be”.

Ēriks Forests lidojuma laikā bija agresīvs, nelegāli lietoja alkoholu, biedējot citus pasažierus un bērnus, un lidsabiedrībai ir aizdomas, ka pirms tam bija lietojis arī narkotiskās vielas. Taču punktu viņa uzvedībai pielika tas, ka 55 gadus vecais vīrietis nolēma nokārtot mazās vajadzības turpat lidmašīnas salonā.

Pēc tā lidmašīnai bija jāveic piespiedu nolaišanās. Agresīvo čurājošo onkuli gan likumsargi nearestēja, taču ceļojumu viņš turpināt nedrīkstēja. Ļaunums gan jau bija nodarīts, jo Faru pasažieriem nācās izkāpt no lidmašīnas, lai varētu iztīrīt lidmašīnu pirms turpināt ceļu uz Tenerifi.

Šī incidenta dēļ pasažieri tika aizkavēti par 24 stundām. Turklāt, kavējās jau ne tikai tie, kuri alka pavadīt atvaļinājumu, bet arī ļaudis, kuri pacietīgi gaidīja savu lidmašīnu Tenerifes Dienvidu lidostā, lai tiktu atpakaļ uz Glāzgovu jau pēc atvaļinājuma.

“Jet2” ir gatava apsūdzēt Forestu un piedzīt no viņa izdevumus, kas radušās šo reisu aizkavēšanas dēļ. Turklāt viņam piespriesta arī mūža diskvalifikācija lidojumiem ar “Jet2”.

Forests atzinis, ka bijis piedzēries, taču noliedza faktu, ka būtu urinējis lidmašīna, vien norādījis, ka esot izlējis degvīnu. Viņš publiski atvainojās par savu uzvedību.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 01.04.2024 Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti Estravel Latvia
Pēdējās vietas atpūta Dubaijas kūrortos. 24.03. un 31.03. // 8 nakrtis viesnīcā, brokastis | Skatīt vairāk
no 605 EUR
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.26071596sec.