Travelnews.lv redaktore: Kāds augšā manas lūgšanas uzklausīja jeb pārdomas pēc atvaļinājuma

Dažu sirmu matu noteikti ir vairāk, bet atvaļinājums izdevās! Par spīti tam, ka riskēju un neklausīju pati saviem padomiem – lidoju ar lētajām lidsabidrībām, kombinējot lidojumus “ar rociņām”.

Mans galamērķis bija Francijas dienvidi – Marseļa. Pirms lidojuma sapriecājos, ieraugot, ka mans galamērķis nav slikto lidostu sarakstā – tā kā diezgan drošs. Dažas stundas darbošanās dažādās sistēmās, un radās jau ceļojuma plāns. Ar “Ryanair” no Rīgas līdz Treviso lidostai, tad pašas spēkiem pārbraukšana uz Venēcijas Marko Polo lidostu, kur jāpavada nakts. Bet atpakaļceļā lidojums caur Berlīni, arī kombinējot lidojumus ar lēto īru lidsabiedrību.

Lidojums no Rīgas uz Treviso aizritēja bez mazākās aizķeršanās. Klausot padomiem, laicīgi biju lidostā, turklāt lidoju tikai ar mazo rokas bagāžu. Lidmašīna izlidoja 20 minūtes agrāk! Un tas pamatīgi priecēja!

Pārvietošanās no Treviso līdz Marko Polo nesagādāja nekādas grūtības, it īpaši tādēļ, ka ielidoju vakarā, bet nākamais reiss no rīta. Tiesa gan, bažas radīja ziņas, ka tieši tajā dienā paredzēts Francijas “Ryanair” pilotu streiks, bet, par laimi, tā sekas neizjutu. Nolaidos Treviso, ar lētāko autobusu (10 EUR) līdz Mestrei, tad mazs čiliņš tur, un ar kājiņām smukā vakarā (gaisa temperatūra nieka +32) aiztipināju līdz lidostai ar kājām – bija taču sevi kaut kā jāizklaidē, turklāt arī fiziskā forma jāuztur.

Nakts lidostā bija gana garlaicīga, un garlaikojās vesela virkne cilvēku – un kā gan ne, ja nakšņošana zem 200 EUR nemaksāja, un kāda jēga izmest naudu par dažām stundām! Mans reiss bija viens no pirmajiem, tādēļ arī nemanīju ne rindas, nedz kādu citu avio haosa ietekmi uz mani.

Atpakaļceļā reiss no Marseļas uz Berlīni kavējās, bet nebūtiski. Drošības labad izvēlējos variantu, kur starp lidojumiem četras stundas starpā. Un tās mierīgi arī nobumbulēju pa Brandenburgas lidostu, secinot, ka tā vismaz iekšpusē ir gana tukša, garlaicīga un dārga.

Kas neriskē, tas nedzer šampanieti! Lidojumi noritēja godam, šampanieti gan neizdzēru. Vai ieteiktu tā rīkoties visiem? Noteikti nē – saudzējiet savas nervu šūnas! Strādājot tūrismā vienmēr ir rezerves plāni, tādēļ diezgan droši devos ceļā, zinot, ka riskēju ar atceltiem reisiem un ceļojuma plānu nobrukšanu.

P.S. Ja lidojat uz Vāciju, vēl joprojām spēkā prasība par FFP2 sejas maskām, un sejas maksas jānēsā arī Venēcijas sabiedriskajā transportā!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī! Latvia Tours
Debesskrāpji un koloniālā stila savrupmājas, lielveikali un ielu tirdziņi, krāšņi Rietumu modes apģērbi un tradicionālās sarongas, ātri sporta | Skatīt vairāk
no 757 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk
Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.13689995sec.