Lietuvas lidostās draud kašķis: Lūdz izvērtēt degvielas bāzu operatoru ar aizdomām par saistību ar Kremli

Trīs Lietuvas lidostu operators “Lietuvos oro uostai” lūdzis Nacionālajai drošībai svarīgu objektu aizsardzības koordinācijas komisijai izvērtēt, vai Viļņas un Palangas lidostu degvielas bāzu operators - “Undoz Ventures Limited” meitasuzņēmums “Baltjet” atbilst nacionālās drošības interesēm, vēsta Lrt.lt.

Proti, “Loetuvos oro uostai” esot saņēmis papildus informāciju, un lūdz pārbaudīt šo kompāniju un tās patieso labumaguvēju atbilstību nacionālās drošības interesēm. "Baltjet" kontrolējot Kiprā reģistrētā "Undoz Ventures Limited", kuras līdzīpašnieks ir Šveicē dzīvojošais Krievijas uzņēmējs Andrejs Mirošņičenko. Šim biznesmenim esot cieša saistība ar Kremli un Vladimiram Putinam pietuvināto loku.  Norādīts, ka Mirošņičenko kopā ar uzņēmēju Ireku Salihovu kontrolē arī Krievijas enerģētikas kompāniju "Yadran". Salihovs ir Krievijā valdošās partijas "Vienotā Krievija" biedrs.

Rakstā nepatiesi norādīta informācija, ka “"Baltjet" kontrolējot Kiprā reģistrētā "Undoz Ventures Limited", kuras līdzīpašnieks ir Šveicē dzīvojošais Krievijas uzņēmējs Andrejs Mirošņičenko, Šim biznesmenim esot cieša saistība ar Kremli un Vladimiram Putinam pietuvināto loku. Norādīts, ka Mirošņičenko kopā ar uzņēmēju Ireku Salihovu kontrolē arī Krievijas enerģētikas kompāniju "Yadran".”.

UNDOZ VENTURES LIMITED  komentārs:

Vēlamies norādīt, ka augstāk minētie apgalvojumi ir klaji meli. Andrejs Mirošņičenko, kuram pieder 30% no Undoz Ventures Limited kapitāldaļām nav uzskatāms par Krievijas uzņēmēju, jo tam nav un nekad nav piederējušas jebkādi uzņēmumi Krievijā, kā arī tas nav un nekad bijis nekāda amatpersona jebkādos Krievijas uzņēmumos. Tāpat Andrejs Mirošņičenko nekad nav bijis vai iesaistījies Krievijas Federācijas politikā vai bijis saistīts ar Krievijas Federācijas varas institūcijām. Andrejs Mirošņičenko ir Šveices Konfederācijas pilsonis un jau kopš 2009.gada pastāvīgi dzīvo Šveicē, kā arī no minētā datuma tam nav nekādas saistības ar Krievijas Federāciju.

Andrejs Mirošņičenko nekad nav bijis īpašnieks, amatpersona vai darbinieks, kā arī tam nav nekāda cita saistība ar Krievijas kompāniju “Yadran” vai tās grupas uzņēmumiem. Attiecīgi Andrejam Mirošņičenko nav nekādu iespēju realizēt kontroli tajā. Tāpat Andrejam Mirošņičenko nav nekādu biznesa vai jebkādu citu attiecību ar uzņēmēju Ireku Salihovu.

Undoz Ventures Limited nezināmu iemeslu dēļ minētie materiāli, kas tiešā veidā skar Undoz Ventures Limited darbību, tika sagatavoti bez Undoz Ventures Limited komentāra, skaidrojumu vai jebkādas citas informācijas sniegšanas, kas atbilstoši normatīvajiem tiesību aktiem nodrošinātu objektīvu un patiesu ziņu izplatīšanu.

Pašlaik Undoz Ventures Limited juristi gatavo pretenzijas par nepatiesas informācijas atsaukšanu izvērstu tekstu.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.37531996sec.