Igaunijas tūrisma speciālisti: Lētās tūres ir beigušās

Igaunijas tūrisma uzņēmumu “Go Travel” un “Estravel” pārstāvji atzīst, ka šobrīd ceļojumu pārdošana sokas ļoti labi un, lai gan cenas ir paaugstinājušās, interese par ceļošanu turpina pieaugt.

“Estravel” pārstāve Katrīna Samlika atzina, ka šobrīd interese par ceļošanu jau pielīdzināma pirmspandēmijas līmenim. Ja salīdzina ar 2021. gada analoģisku laika posmu, pārdošanas apjomi ir četrkāršojušies, taču tas arī tādēļ, ka palielinājušās ceļojumu cenas. Katrīna Samlika uzsvēra, ka pēdējā brīdī ceļojumus atrast ir ļoti grūti, un pēdējā brīža lēto piedāvājumu nav.

“Go Travel” pārstāve Kjadija Puparta atzina, ka pavasara ceļojumi jau praktiski ir izpārdoti, un arī vasaras tirdzniecības ceļojumu tirdzniecība notiek ļoti labi. Zīmīgi, ka klienti izvēlas atpūtu 5* viesnīcās ar “viss iekļauts” servisu.

Tūrisma speciālistes norādīja, ka vidēji vienai personai nedēļas atpūta izmaksā ap 750 eiro, taču sagaidāms, ka cenas turpinās augt – tas notiek ciešā korelācijā ar degvielas un energoresursu cenu kāpumu.

Kā pieprasītākos galamērķus Igaunijas tūrisma speciālistes nosauca Turciju, Bulgāriju, Grieķijas salas, Spāniju, Itāliju, Portugāli un Melnkalni. Tāpat esot interese ceļot arī uz pilsētām – Vīni, Parīzi, Berlīni, Romu, Malagu, Londonu, Krakovu un citām.

23% ceļotāju izvēlas galamērķus, kur vairs nav nepieciešams uzrādīt vakcinācijas sertifikātus. Zīmīgi, ka apmēram tikpat liels procents esot arī Igaunijā nevakcinētajai sabiedrības daļai.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Klasiskās indiešu dejas koncerts Valmieras TIC
6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā. | Skatīt vairāk
10 EUR
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.03.2024 - 29.03.2024 Ģimenes Lieldienu atpūta Jūrmalā! Estravel Latvia
Pēdējās vietas! - rezervējiet atpūtu pavasara svētkos un izvēlieties DĀVANU no viesnīcas! // 2 naktis ģimenei + atpūtas piedāvājums + izvēlētā | Skatīt vairāk
no 450 EUR
Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī! Latvia Tours
Debesskrāpji un koloniālā stila savrupmājas, lielveikali un ielu tirdziņi, krāšņi Rietumu modes apģērbi un tradicionālās sarongas, ātri sporta | Skatīt vairāk
no 757 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49074197sec.