KONKURSS erudītiem! Balvas katru dienu visas nedēļas garumā. Trešā konkursa diena [1]

Pareizā atbilde –  Strēlnieku iela! Trešdien trīs skaitļus nosauca Latvijas Tūrisma Aģentu un Operatoru Asociācijas (ALTA) prezidents Ēriks Lingebērziņš – 3, 6 un 9. Laimīgie uzvarētāji ir Pēteris Pētersons, Elza Ķekare un Ināra Kindzule! Lūgums uzvarētājiem dot par sevi ziņu, rakstot uz [email protected], lai varam nosūtīt spēli!

Katru dienu no 2023. gada 27. marta līdz 31. martam izspēlēsim konkursu, un katru dienu noskaidrosim trīs laimīgos, kuri iegūs interaktīvu Rīgas jūgendstila tūri – spēli, kuru izspēlēt kopā ar ģimeni vai draugiem.

Atpazīsti Rīgas jūgendstila ēku dekoratīvās detaļas un iegūsti balvu - interaktīvu Rīgas jūgendstila tūri - spēli.   Dodies tūrē kopā ar ģimeni, draugiem vai romantiskā randiņā. Konkursa uzvarētājiem uz e-pastu nosūtīsim saiti uz spēli, kas atrodama Questo platformā.

Katru dienu plkst. 11.00 publicēsim konkursa jautājumu sociālajā tīklā “Facebook” Travelnews.lv vietnē. Kas jādara, lai piedalītos uz saņemtu balvu? Jāuzspiež “like”, komentārā jāieraksta pareizā atbilde un jāietago ģimenes locekļi, draugs vai draugi, ar kuriem kopā vēlētos izspēlēt šo interaktīvo spēli.

Travelnews.lv katru dienu uzrunās kādu tūrisma profesionāli, kurš nosauks trīs skaitļus, pēc kuriem arī tiks izvēlēti pareizo atbilžu autori, kuri saņems balvu! Katru dienu plkst. 19.00 paziņosim laimīgos uzvarētājus, sazināsimies ar viņiem, lai pastāstītu, kā tikt pie spēles!

Dalībnieku skaits nav ierobežots, arī laimīgie uzvarētāji var nākamajās dienās piedalīties konkursā un pretendēt uz balvu saņemšanu! Travelnews.lv darbinieki šajā konkursa nepiedalās.

Spēlē jebkurā laikā, dienā vai pat naktī. Tūres sākumpunkts ir Vecrīgā, tās laikā redzēsi skaistākās Rīgas jūgendstila ēkas, iepazīsi, cik dažāds ir Rīgas jūgends, uzzināsi ziedu valodas noslēpumus. 15 pieturas punkti, 15 uzdevumi un mīklas, tūres ilgums ap 2 -2.5h, atkarībā no tā, cik ātri atrisināsi āķīgos jautājumus.

3. dienas jautājums: Kurā ielā atrodas nams ar attēlā redzamo elementu? Pareizo atbildi raksti Facebook komentārā!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 simoc 04/02/2023 11:58 Strelnieku iela, rigaa

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Latvija
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.54092288sec.