Daugavpilī piedāvā ekskursiju Daugavpils cietoksnī ar elektrobusu

Pirmā Pasaules kara muzeja “Pie Komendanta” veidotāji Daugavpilī piedāvā ekskursijas pa Daugavpils cietoksni ar elektrobusu. Brauciena laikā pilsētas viesi un iedzīvotāji tiks iepazīstināti ar interesantākajiem un nozīmīgākajiem Daugavpils cietokšņa objektiem un to vēsturi. Maršruts ved pa Daugavpils cietokšņa ielām un tajā ir iekļauti tādi objekti kā Virsnieku mājas, karavīru kazarmas, kara hospitāļa ēka, cietokšņa dārzs, pulvera pagrabi, piemiņas vietas, kazemāti, cietokšņa vārti, nocietinājumi un daudz kas cits. Brauciena laikā varēs ieraudzīt arī atjaunotus cietokšņa objektus, piemēram, Daugavpils Marka Rotko Mākslas centru, Nikolaja vārtus, ūdens paceļamo ēku, Komandanta pārvaldes ēku u.c. vietas. Ekskursijas maršrutā ir arī pieturvietas un tiek piedāvāta iespēja doties pastaigā pa cietokšņa nocietinājumiem.

Kopumā vienlaicīgi ekskursijā var doties 7 pasažieri un brauciena ilgums ir 40-50 minūtes. Šī transporta  priekšrocība ir tā, ka ar šo mazgabarīta mašīnu ir iespējams apskatīt tās vietas, kuras parasti neapmeklē tūristi. Šis transports ir ideāli piemērots gan vecāka gadagājuma cilvēkiem, gan arī cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, kuriem ir grūti apskatīt visu cietoksni pārvietojoties ar kājām. Šī ekskursija ir piemērota arī tiem ceļotājiem, kuru brīvais laiks ir ierobežots, bet ir vēlme ieraudzīt pēc iespējas vairāk.

Ekskursija pa Daugavpils cietoksni ar elektrobusu maksā 5 EUR/pers. un ilgst aptuveni 40-50 min. Ir iespēja apmeklēt Pirmā Pasaules kara muzeju “Pie Komendanta” un doties ekskursijā pa Daugavpils cietoksni ar elektrobusu. Šī piedāvājuma cena ir 10 EUR/pers. (ilgums - 2 stundas).

Doties ekskursijā ar elektrobusu var no plkst. 10.00 līdz plkst. 18.00 sestdienās un svētdienās, pārējās dienās iepriekš vienojoties pa tālr.: +371 29244651. Ekskursijas starta vieta – laukums pie Daugavpils cietokšņa Kultūras un informācijas centra, Nikolaja ielā 5. Ekskursijas tiek piedāvātas latviešu un krievu valodā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Latvija
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46902895sec.