Nekas nav nokavēts – studē un apvieno radošo un biznesa domāšanu!

Ja esi saistīts ar uzņēmējdarbību, bet vienmēr esi vēlējies būt tuvāk mākslai un apgūt kaut ko radošo, vai tieši otrādi – esi radošs cilvēks, taču vēlies pilnveidot sevi biznesa un uzņēmējdarbības jomā, tad jaunās Ekonomikas un kultūras augstskolas maģistra studiju programmas ir domātas tieši tev! “Starptautisko kultūras projektu vadība” un ''Zīmola dizains'' ir unikālas maģistra studiju programmas, kas piedāvā apgūt darba tirgū pieprasītas zināšanas un prasmes. Studiju programmas ir balstītas starpdisciplinārā pieejā un sniegs vairākus būtiskus ieguvumus - apvienosi radošo un biznesa domāšanu, būsi soli priekšā konkurentiem, kā arī pacelsi sevi pāri profesiju uzliktajiem rāmjiem. Izvēloties kādu no piedāvātajām studiju programmām, būsi gatavs nākotnes pasaules izaicinājumiem!

Septembris tradicionāli ir laiks, kad pēc vasaras atpūtas esam enerģijas pilni un vēlamies pilnveidot sevi. Ekonomikas un kultūras augstskolai ir vairākas labas ziņas visiem, kuri domā par tālākizglītību, meklējot ko jaunu, oriģinālu, interesantu un mūsdienīgu:

- pasaule strauji mainās un ir teju neiespējami nodalīt jomas, nozares un profesijas, tāpēc studējošajiem ir iespēja pilnveidot zināšanas un prasmes starpdisciplināri;
- nekas nav nokavēts un, lai gan studiju gads daudzviet ir sācies, visu septembri iespējams pievienoties studējošo pulkam un īsā laikā kļūt par diplomētu speciālistu ar maģistra grādu;
- studiju programmas iespējams apgūt gan latviešu, gan angļu valodā;
- studiju process notiek gan klātienē, gan attālināti, tāpēc to iespējams savienot ar darbu, nezaudējot kvalitāti.

Maģistra studiju programma ZĪMOLA DIZAINS apvieno dizainu, vadības zinības, mārketingu un informācijas tehnoloģijas. Programmas mērķis ir nodrošināt studentiem zināšanas, prasmes un kompetences dizainā, lai viņi spētu veidot ikvienas organizācijas vizuālo identitāti un vizuālo komunikāciju atbilstoši tās biznesa filozofijai, izmantojot mūsdienīgus dizaina risinājumus. Lai programmas absolventi spētu apvienot skaisto, estētisko ar racionālo un funkcionālo. Un vai to nevēlas lielākā daļa no mums?

Studiju ilgums tikai 2 gadi. Absolvējot programmu, iegūsi humanitāro zinātņu maģistra grādu dizainā. Studijas iespējams uzsākt gan ar bakalaura grādu mākslā, gan ekonomikā vai vadībzinātnē, gan datorzinātnē vai informācijas tehnoloģijās (ja ir vismaz 2 gadu pieredzi uzņēmuma vai tās struktūrvienības vadībā).

Vairāk par programmu, tās saturu, studiju maksu un iestāšanos uzzini ŠEIT

Maģistra studiju programma STARPTAUTISKO KULTŪRAS PROJEKTU VADĪBA sagatavo speciālistus ar padziļinātām zināšanām projektu vadībā, kas ļauj plānot un organizēt dažāda mēroga starptautiskus kultūras projektus. Neraugoties uz pandēmiju, kultūras dzīve un dažādi projekti turpina attīstīties - kopš 2021. gada janvāra Eiropas Savienībā tika uzsākta vērienīga ilgtermiņa programma “Radošā Eiropa”, kuras ietvaros īpaša uzmanība tiks veltīta pasākumu un mūzikas nozarei, jo īpaši mūsdienu un dzīvās mūzikas stiprināšanai, talantīgu sieviešu atbalstīšanai, starptautiskajai sadarbībai kultūras un radošajās nozarēs u.c. jomām. Tas nozīmē, ka visās dalībvalstīs pieaugs pieprasījums pēc speciālistiem, kuri spēj apvienot radošās nozares, plānošanu un vadību.

Studiju ilgums tikai 2 gadi. Absolvējot programmu, iegūsi sociālo zinātņu maģistra grādu vadībā un administrēšanā. Studijas iespējams uzsākt gan ar bakalaura grādu ekonomikā vai vadībzinātnē, gan sociālo zinātņu bakalaura grādu mākslā vai citās jomās (ja ir vismaz 2 gadu pieredzi projektu vadībā).

Vairāk par programmu, tās saturu, studiju maksu un iestāšanos uzzini ŠEIT

Ko tu iegūsi, izvēloties kādu no studiju programmām?

- Mūsdienu tendencēm atbilstošu izglītību īsā laika periodā.
- Iespēju pilnveidot ne tikai zināšanas, bet arī praktiskās iemaņas radošajās darbnīcās.
- Paaugstinātu konkurētspēju darba tirgū ne tikai Latvijā, bet visā pasaulē.
- Personības pilnveidi.
- Iespēju iesaistīties augstskolas biznesa inkubatorā.
- Starpdisciplināras zināšanas un prasmes.
- Spēju savienot radošo un biznesa domāšanu.

Ekonomikas un kultūras augstskola piedāvā arī maģistra studiju programmas “BIZNESA VADĪBA” un “APRITES EKONOMIKA UN SOCIĀLĀ UZŅĒMĒJDARBĪBA” (Jaunums!).

Izmanto izdevību, piesakies studijām un esi gatavs nākotnes izaicinājumiem!

Vairāk par Ekonomikas un kultūras augstskolu vari uzzināt, ielūkojoties www.augstskola.lv

Reklāmraksts.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 23.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Lux Express Liepājas reģiona TIB
"Lux Express" no 2. maija uzsāks pasažieru komercpārvadājumus maršrutā Rīga-Liepāja. | Skatīt vairāk
Balkānu pērle 𝐌𝐄𝐋𝐍𝐊𝐀𝐋𝐍𝐄! Latvia Tours
Burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras ūdens, neskaitāmas senas pilsētiņas, un, protams, melnkalniešu viesmīlība. | Skatīt vairāk
no 367 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16548896sec.