Elektriskie skrejriteņi kļūst aizvien populārāki kā ātrs un videi draudzīgs transports ikdienas pārvietošanās vajadzībām

Vasaras mēnešos mūsu pilsētas ielās jau ierasts redzēt desmitiem dažādu elektrisko skrejriteņu modeļu. Daudzi izvēlas īrēt šo transportlīdzekli, lai ātri nokļūtu galamērķī, bet citi nolemj veikt ilgtermiņa ieguldījumu un iegādāties vēlamo modeli. Ir skaidrs, ka elektriskie skrejriteņi pēdējos gados ir viens no populārākajiem pārvietošanās līdzekļiem pilsētās, ietaupot laiku, kas tiek tērēts sastrēgumos, un izvairoties no pastāvīgajām problēmām ar transportlīdzekļa novietošanu. Galu galā, elektriskie skrejriteņi ir vienkārši salokāmi ar vienu rokas kustību, un tos ir viegli nēsāt rokās vai pārvadāt sabiedriskajā transportā. Tomēr, ja vēl neesat laimīgs elektriskā palīga īpašnieks, bet tikai domājat par tā iegādi, vispirms ir jānosaka, kādiem mērķiem jūs plānojat izmantot šo transportlīdzekli. Daudzi elektriskie skrejriteņi ir universāli un piemēroti braucieniem gan pilsētā, gan nelīdzenā apvidū, taču jāņem vērā, ka elektriskais skrejritenis ar augstu braukšanas veiktspēju var ievērojami atšķirties pēc svara un izmēra.

Veikals gpspro.lv ieņem vadošo pozīciju elektrisko skrejriteņu tirdzniecībā, jo piedāvā patērētājiem iepazīties ar vairākiem desmitiem dažādu zīmolu modeļu par pievilcīgām cenām un izdarīt pamatotu izvēli. Viens no pārdošanas līderiem ir modelis Ultron T 128, ko pamatoti var uzskatīt par vienu no jaudīgākajiem un izturīgākajiem modeļiem tirgū. Šis elektriskais skrejritenis ne tikai atšķiras no konkurējošiem produktiem, bet tam ir arī pievilcīgs sarkanmelns dizains, kas nevienu neatstās vienaldzīgu.

Jaunajam modelim ir iespaidīgs svars ̶ aptuveni 40 kg, taču to var salocīt ātri un kompakti un tādējādi ērti pārvadāt gan bagāžas nodalījumā, gan sabiedriskajā transportā. Šim pilnpiedziņas modelim ir 11 collu piepūšamie riteņi ar dziļu protektoru, liels ātrums, vienlaikus saglabājot stabilitāti uz ceļa, un tas ir aprīkots ar diviem bezsuku motoriem, kuru kopējā jauda ir 6000 W. Elektromotora augstā veiktspēja ļauj paātrināties līdz 90 km/h, un ar vienu uzlādi var nobraukt 95 kilometrus. Tomēr, ja plānojat izmantot elektrisko skrejriteni braukšanai pilsētā, priekšējo motoru var izslēgt un tā ievērojami ietaupīt akumulatora enerģiju. Visi Ultron elektriskie skrejriteņi ir slaveni ar balstiekārtas kvalitāti, un šis modelis nav izņēmums. Tam ir svārsta balstiekārta, kas maksimāli amortizē triecienus, braucot pa nelīdzenu virsmu, un divi atsperu amortizatori. Skrejriteņa maksimālā kravnesība ir aptuveni 150 kg.

Salīdzinot ar iepriekšējiem modeļiem, ir būtiski mainījies arī stūres dizains, un ir ievērojami palielināts stūres pagrieziena diapazons, padarot šo skrejriteni vēl manevrētspējīgāku, neraugoties uz tā pieaugušo svaru un izmēru. Skrejritenim ir trīs ātruma režīmi, voltmetrs un borta dators ar krāsainu displeju. Pēc tehniskajiem rādītājiem jaunais modelis ievērojami pārspēj iepriekšējo, jo ir aprīkots ar sinusoidāliem, praktiski beztrokšņa kontrolmehānismiem, nodrošinot augstu veiktspēju un vienmērīgu braukšanu uz jebkura veida ceļa. Vēl drošākai braukšanai naktī ir ieviesta uzlabota apgaismojuma sistēma, tostarp stāvgaismas lukturi, kas darbojas arī kā bremžu lukturi, papildu apgaismojums klāja sānos un divi priekšējie apvidus lukturi, kurus var regulēt vajadzīgajā leņķī.

Jaunais skrejritenis noteikti ir ideāls transporta līdzeklis visdažādākajiem apvidiem un pat bezceļiem, taču, pirms iegādājaties tik jaudīgu transportlīdzekli, ir jāapgūst attiecīgas skrejriteņa vadīšanas prasmes. Jāatceras, ka elektriskie skrejriteņi ir pilntiesīgi satiksmes dalībnieki; jums noteikti jāpārzina ceļu satiksmes noteikumi un jāiegādājas drošības aprīkojums. Ja jums šķiet, ka jūsu gaumei vairāk piemērots ir mazāk jaudīgs skrejritenis, vai ja meklējat elektrisku transportlīdzekli īsiem braucieniem tikai pilsētas robežās, ir vērts izpētīt jūsu vajadzībām piemērotākos Ultron produktus. Citi Ultron elektriskie skrejriteņi un to detalizēti apraksti ir pieejami gpspro.lv vietnē.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 01.04.2024 Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienu ieskandināšanas pasākums Liepājas reģiona TIB
Ceturtdien, 28. martā, plkst. 15 Liepājas muzejs Kūrmājas prospektā 16/18 aicina ģimenes ar bērniem uz Lieldienu ieskandināšanu, | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.13400102sec.