«Grand Hotel Kempinski Riga» aicina uz vakariņām ar ''Michelin'' šefpavāru

Par godu Latvijas vadošās pieczvaigžņu viesnīcas Grand Hotel Kempinski Riga piecu gada jubilejai, šajā nedēļas nogalē, 14. un 15. oktobrī, bārā un restorānā Stage 22, notiks vakariņas ar šefpavāru no Spānijas, Viktoru Martinu (Trigo, 1* Michelin).

Ēdienkarte sastāv no 7 ēdieniem un atklās Spānijas labākās gastronomijas tradīcijas, ar izsmalcinātiem vīniem ko piemeklējis Latvijas vīnzinis Gints Sniedze. Vakariņas atklās ar Amuse bouche, kas speciāli izstādāts par godu Kempinski Riga jubilejai. Kā aukstā uzkoda — maigs biešu ‘’Salmorejo’’, no karstām delikatesēm — heks ar kalmāru, liellopa cīpsla ar turku zirņiem un citas gaļas delikateses. Vakariņu saldais ēdiens būs lakrica ar aitu jogurtu un vanīlu.

“Šefpavāra izstrādāta ēdienkarte Grand Hotel Kempisnki Riga jubilējai — tas ir veltījums Spānijas reģionu gastronomijas daudzveidībai. Saulē kaltēti sulīgi tomāti, maiga ibērijas cūkgaļa, kas atklājas kopā ar vīna rūgtumu — tā ir tikai neliela sastāvdaļa pilnvērtīgam kulinārijas ceļojumam, ” — dalās šefpavārs Viktor Martin.

“Projekts Stars on the Stage” tika uzsākts trīs gadus atpakaļ, lai viesiem sniegtu vienreizēju gastro-pieredzi no atzītiem Michelin šefpavāriem no visas pasaules. Šajā rudenī mēs iepazīsim spāņu reģionus, to tradīcijas, kultūru un virtuvi baudot īpaši izstrādātu ēdienkarti,” — papildina Grand Hotel Kempinski Riga PR un mārketinga vadītāja Jeļena Safronova.

“Michelin” vakariņas notiks piektdien un sestdien, 14. un 15. oktobrī, 17:00 un 20:00 katrā dienā. Vietu skaits ir ierobežots. Rezervēt galdiņu nepieciešams laicīgi zvanot +371 25480605 vai rakstot uz [email protected].

Cena: 220 eur / personai. Vīni, kafijas un ūdens ir iekļauti cenā. Alternatīva variantā varam piedāvāt veģetārus ēdienus.

Ēdienkarte
AMUSE BOUCHE

Aukstās uzkodas
Biešu ‘’Salmorejo’’
Tomāti / Pipari/ Biete
‘’Torrezno’’
Ibērijas Cūkgaļa

Karstās uzkodas
‘’Cocido’’
Govs Cīpsla/ Sēnes/ Auna zirņi
Ibērijas Rīsi
Ibērijas cūkgaļa/ ‘’Arborio’’ Rīsi/ Mājputnu Bulijons/ Vītināta Liellopa gaļa

Pamatēdiens
Heks
Pipari/ Kalmāri
Liellops
Kartupeļi/ Sezonas dārzeņi

Deserts
Lakrica
Aitas jogurts/ Ķirši/ Vaniļa

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Latvija
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.36043811sec.