Dodies pastaigā un atrodi savu Valmieru!

Lai pastaigas padarītu izzinošākas un aizraujošākas, Valmieras Tūrisma informācijas centrs (TIC) aicina ne tikai sasmelties dabas enerģiju, izkustēties, ievilkt elpu svaiga gaisa, bet arī palūkoties apkārt, lai ieraudzītu to, kas atrodas pastaigu vietā, un no dabā pieejamajiem elementiem pamanītu un izveidotu pats savu Valmieru! Aizpildi īpaši izstrādātu Valmieras izziņas lapu un dalies ar to, kāda ir sanākusi tieši Tava Valmiera!

Vāverēns, kas lec no koka viena zara uz nākamo, lēni plūstošs mākonis debesīs, ragaviņas, ar kurām lejā no piesnigušā pauguriņa traucas priecīgs bērns, vai apse, kas gaida pavasari, lai atkal plauktu un priecētu! Mums apkārt ir neskaitāmas lietas, vietas un dabas parādības, kuru vārdu pirmie burti veido dažādus vārdus, tādēļ Valmieras TIC ir sagatavojis īpašu izziņas lapu, lai ikviens tajā varētu pierakstīt šos iedvesmojošos dabas un pilsētvides elementus un tādējādi  atrastu pats savu Valmieru.

Darba lapu iespējams lejupielādēt šeit. Izmantojot vārda “Valmiera” burtus kā astoņu jaunu vārdu vai teikumu sākumburtus, uzraksti, kādu pastaigas laikā ieraudzīji Valmieru. Aicinām dalīties ar saviem rezultātiem, aizpildītu darba lapu ievietojot gan Facebook, gan Instagram, atzīmējot (ietagojot) visitvalmiera.

Valmieras TIC klātienes apmeklētājiem ir slēgts, bet turpina ikvienu apkalpot attālināti. Jautājumu gadījumā lūgums zvanīt pa tālruni 26332213 vai rakstīt uz e-pastu [email protected] vai Visit Valmiera Facebook un Instagram platformās. Vairāk par Valmieras puses apceļošanu uzzini šeit.

Aicinām būt atbildīgiem un ievērot valstī noteiktos drošības pasākumus, lai jau pavisam drīz atkal varētu tikties klātienē ne tikai Valmieras Tūrisma informācijas centrā, bet arī kādā no kultūras un aktīvās atpūtas pasākumiem!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Latvija
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
Uzņēmumi


Valmieras TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43004608sec.