Norisināsies XX Vislatvijas sarīkojumu vadītāju festivāls «Caur smiekliem pilnīgi nopietni»

Humors, lustīgi danči un lieliski pavadīts vakars – tādi bijuši Vislatvijas sarīkojumu vadītāju festivāli iepriekšējos gados. 7. maijā plkst. 20.00 Valmieras pagasta kultūras namā festivāls “Caur smiekliem pilnīgi nopietni” norisināsies nu jau 20. reizi. Šoreiz tēma – "Jubileja"!

19 gadu laikā festivālā ir piedalījušies daudzi pasākumu vadītāji no dažādām Latvijas vietām, priecējot skatītājus ar spilgtām un radošām programmām. Šogad, jubilejas reizē, piedalīsies paši labākie – iepriekšējo festivālu uzvarētāji. Viņi būs sagatavojuši programmu, apspēlējot tēmu “Jubileja”, kurā demonstrēs savu radošo ieceri, improvizācijas prasmes, humora izjūtu, tēmas aktualitāti un izpildījuma meistarību. Nemainīgi – labāko vakara programmu noteiks skatītāju balsojums.

Vakara vadītāju sniegumu bagātinās JDK “Sadancis”, “Haidar” vēderdejotājas, vokālā grupa “Imera”, triku meistars Valdemārs, šova deju grupa “Aurum”. Uz sevi no malas paskatīties ar krietnu joku devu klātesošajiem palīdzēs karikatūriste, savukārt picu cienītājiem būs pieejamas uz vietas ceptas picas. Festivālu vadīs Uģis Melders un Mikus Frišfelds.

Pēc vakara vadītāju un viesmākslinieku sagatavotās programmas notiks lustīga balle kopā ar grupu “Ballīšu orķestris”. Pasākums notiks pie klātiem galdiņiem.

Biļetes cena 20 EUR. Biļetes var iegādāties “Biļešu paradīze” kasēs un elektroniski www.bilesuparadize.lv.

Festivālu atbalsta: kempings ”Ezerpriedes”, Valmiermuižas alus darītava, Valmieras drāmas teātris, Valmieras Kultūras centrs, Valmiermuižas jātnieku skola, SIA “Honest rent”, “Izsalkušo pica” un SIA "Sundin Zeme".

Pasākumu organizē Valmieras pagasta kultūras nams.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 26.04.2024 Kāzu ceremoniju vietas Skrīveros Aizkraukles novada TIC
Ieskaties un uzzini par četrām skaistām, mazliet neparastām laulību ceremoniju vietām Skrīveros. Neviens viesis nepaliks vienaldzīgs un kāzu foto būs | Skatīt vairāk
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.94481397sec.