Valdemārpils gatava Mājas kafejnīcu dienai

27. un  28. augustā, Valdemārpilī garšu un sajūtu piedzīvojumā aicinās Mājas kafejnīca “Es gatavoju Dārzā”. Apvienojot 4 radošu personību spēkus, tapis unikāls projekts, kas piedāvās nestandarta pieeju kafejnīcas būtībai - apmeklējuma laikā būs iespēja nokļūt vēl nebijušā apzinātā sajūtu piedzīvojumā. Liekot lietā visas piecas maņas - ieklausīties, vērot,  sasmaržot, sajust un izgaršot, viesiem 2h laikā būs iespēja baudīt 15 dažādu garšu kombinācijas no sezonālajām dārza veltēm, dalīties sarunās par “citādu” saimniekošanu dārzā un uzzināt par ēdiena enerģētisko uzlādi.

Viesus dārzā sagaidīs un ar saviem pieredzes stāstiem dalīsies - dārza saimniece un ēdienu autore Karīna Leinberga – Lemberga, desertu meistare Ieva Eizenberga, tēju, garšaugu un dabas dobes pārzinātāja Sanija Spole un Dace Kalsere, kas zina kā enerģētiski ēdienu uzlādēt, lai tas darītu mūs laimīgus.

Mājas kafejnīcas “Es gatavoju Dārzā” piedāvās mistisku ceļojumu, sajūtu un garšu apzinātai baudīšanai - izgaršojot dažādas garšu kombinācijas no produktiem, kas aug mūsu dārzā vai ir sastopamas tepat mums apkārt pie vietējiem mājražotājiem vai lauku labumu bodītēs. Šajā reizē autores savā dārza labumu grozā ir ielikušas – ābolus, smiltsērkšķus, medu, bieti un burkānus, ko draudzīgi papildinās ar citiem dārzeņiem, ogām, sieriem, maizi un iespējams viesiem vēl neatklātiem dzērienu veidiem - augu aplējumiem un netradicionāliem brobiotiskajiem dzērieniem.

Apmeklētājiem uz vietas būs iespēja radīt augu vīrakus, iegādāties medu, tējas, priežu čiekuru sīrupu, mājas vīnu, garšvielas, kaltētas ogas un dārzeņus (pārsvarā visu to, kas tiks izmantots gatavošanā), kā arī uzzināt praktiskus padomus par ēdienu un dzērienu enerģētisko uzlādi savai un mīļo veselībai. Dārzā sastaptās dāmas dāsni dalīsies gan ar padomiem par ēstgatavošanu, gan netradicionālu saimniekošanu dārzā.

Sajūtu piedzīvojumā piedalās lokālie zīmoli Smuk’Dāvan’, Es.gatavoju, Tals’ keramik’ “Ciparnīca”, Z/S Kalnlāči, Ivetas Sieri, Daces Zaļumi, Ainas maize, Kariina Lein, vaska sveces puuL, kā arī veslīga uztura veikals Slaidā Virtuve.

Sajūtu ceļojumam dārzā būs jāieplāno vismaz 2 h, 27. un  28. augustā izvēloties sev piemērotāko laiku plkst. 12.00 vai 16.00, kā arī pirms došanās jāveic rezervācija. Klauvē un piesakies pa tālruni: +371 29255837. Enerģijas apmaiņai dalības cena 27 EUR no personas.

Informējam, ka pasākuma laikā notiks fotografēšana un video vai audiovizuālā fiksācija. Apmeklējot pasākumu, Jūs piekrītat, ka iegūtie attēli var tikt ievietoti organizatoru mājas lapās internetā, sociālajos tīklos Facebook un Instagram, kā arī katalogos vai drukas materiālos.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 25.04.2024 Latvijas nacionālā teātra izrāde TUKUMĀ Tukuma TIC
25. aprīlī, plkst.13:00 Tukuma pilsētas Kultūras namā izrāde pusaudžiem un viņu vecākiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 26.04.2024 Kāzu ceremoniju vietas Skrīveros Aizkraukles novada TIC
Ieskaties un uzzini par četrām skaistām, mazliet neparastām laulību ceremoniju vietām Skrīveros. Neviens viesis nepaliks vienaldzīgs un kāzu foto būs | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 24.04.2024 Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.52945399sec.