Autors: Jānis Pēteris Bērziņš
Avots: BalticTravelnews.com/Nationaltoday.com
Vaniļas olu krēms pārbērts ar trauslu, karamelizēta cukura garoziņu – kas var būt labāks par šo! Šim brīnumainajam desertam ir sava atzīmējamā diena – 27. jūlijs. Un patiess iemesls, lai sevi palutinātu!
Krems brilē jeb Crème Brûlée – šādi šo desertu dēvē franči. Lai gan deserta pirmsākumi meklējami jau Viduslaikos Spānijā. Starp citu, Spānijā to mēdz dēvēt kā Crema Catalana, bet vēl tas pazīstams arī kā Trinity Burnt Creme.
Te nu mums ir iemesls padalīties savos novērojumos – kur Jūs esat baudījuši gardāko kremu brilē?
Par rakstu pārpublicēšanas noteikumiem lūdzam kontaktēties ar Travelnews.lv redakciju.