Iepazīsti Rēzekni un tās apkārtni apceļošanas akcijā «No Rāznas līdz Lubānam»

Runā, ka vasaras neaizmirstamākie piedzīvojumi atrodami tieši Latgalē, tāpēc Rēzeknes un Rēzeknes novada tūrisma pakalpojumu sniedzēji no 1. jūlija līdz 31. augustam aicina piedalīties apceļošanas akcijā „No Rāznas līdz Lubānam” un atrast savu vasaras piedzīvojumu Rēzeknē un tās apkārtnē. Akcijā apvienoti 20 tūrisma objekti, kas būs interesanti un saistoši individuālam apmeklējumam, kā arī atbilstoši visām aktuālajām drošības prasībām. Turklāt, ceļotāji, kas līdz vasaras beigām būs apmeklējuši vismaz 10 no piedāvātajiem objektiem, piedalīsies vērtīgu balvu izlozē.

Rēzeknes novads atrodas pašā Latgales vidū, un pēc teritorijas platības tas ir lielākais Latvijas novads, kas sniedz dāsnu piedāvājumu tiem, kas meklē dažādību savā atpūtā - vietējo ainavu dārgakmeņus, neskaitāmus ezerus un upes, kultūras mantojumu, labākos vietējās virtuves piemērus un vietas, kur paslēpties no rutīnas. Savukārt, novada sirdī kā spilgta pērle atrodas Rēzekne, kas apvieno tradicionālo un moderno un ļauj ikvienam piedzīvot Latgali visās tās krāsās, skaņās un izjūtās!

Kā norāda akcijas nosaukums, visi apkopotie tūrisma objekti izvietoti starp diviem lielākajiem Latvijas ezeriem – Rāznu un Lubānu. Akcijas laikā tiek piedāvāts ļauties atpūtai dabā, apmeklējot Lubāna mitrāju un Rāznas gleznainos pakalnus, sajust piedzīvojumu garšu šķēršļu trasē kokos, izjādē ar zirgiem vai izbaudīt ziemu vasarā Rēzeknes olimpiskā centra ledus hallē. Kultūrmīļi, savukārt, var atklāt, kur atrodas lielākā Latgales keramikas kolekcija pasaulē un uz kādiem radošiem darbiem var iedvesmot Mūza Lūznavas muižā. „No Rāznas līdz Lubānam” būs piedzīvojums, kas būs interesants ikvienam!

Lai piedalītos ir nepieciešama akcijas anketa, ko drukātā veidā var saņemt Rēzeknes pilsētas un Rēzeknes novada Tūrisma informācijas centros, kā arī katrā no 20 akcijas apskates objektiem. Akcijas anketas digitālā versija, kā arī ērta interaktīvā karte ar objektiem pieejama portālā rezekne.lv, sadaļā „Tūrisms”. Apmeklējot un izmantojot objektos pieejamo piedāvājumu, anketā ir jāatbild uz katrai vietai piesaistītu jautājumu. Un lai piedzīvojumu padarītu interesantāku, jautājumi sastādīti tā, ka uz tiem iespējams atbildēt tikai atrodoties objektā. Lai piedalītos balvu izspēlē, ir jāapmeklē vismaz 10 objekti. Kad atbildes uz jautājumiem ierakstītas anketā, anketas ar līdz 31.08. iesniedz Rēzeknes TIC (Krasta 31, Rēzekne) vai  elektroniski uz [email protected]. Visas iesniegtās derīgās akcijas anketas piedalīsies izlozē. Balvu fondā – atpūta un izklaide Rēzeknē un Rēzeknes novadā.

Plašāk ar apskates objektiem un citām ar akciju saistītām lietām vari iepazīties šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Latvija
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 05.04.2024 Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46054101sec.