Kā un kur izbaudīt ziemu Rēzeknē

Ir iestājusies īsta ziema! Tāpēc jāsteidz tā pilnvērtīgi izbaudīt! Lūk, būs pāris idejas, kā pavadīt sniegotas brīvdienas Rēzeknes pusē:

Kultūras programma ar ziemas sajūtu

    • Ziemas pasākumu programma Latgales vēstniecībā “GORS”

Ziemassvētku gaidīšanas laiks, ir sācies, un Latgales vēstniecība GORS, piedāvā plašu pasākumu programmu gan lieliem, gan arī maziem, lai ikviens spētu noķert svētku brīnumaino sajūtu.

Piemēram:

•    18. decembrī izbaudi priecīgākos Ziemassvētkus ar grupu ‘’Baritoni’’

•    21. Decembrī mazākos priecēs svētku pasaka ‘’Grinča Ziemassvētki’’

•    23. decembrī Sagaidot dzejnieces Broņislavas Martuževas simtgadi, Uldis Marhilevičš un Dita Lūriņa aicina uz Ziemassvētku koncertu

•    27. decembrī Lapsiņa ‘’Tuta’’ ar saviem draugiem aicina uz Ziemassvētku koncertu ‘’ Piparkūku sirds’’.

Pērc biļetes un atklāj vēl vairāk pasākumus: https://www.latgalesgors.lv/events

Pils iela 4, Rēzekne

 Lūznavas muiža ziemā

Sākoties Ziemassvētku gaidīšanas laikam, šogad Lūznavas muiža aicina uz svētdienu koncertu sēriju “Adventes kalendāra mūzika”. Tajā izskanēs mūzikas projekta “Magnetic Bach”, akadēmiskās mūzikas trio “Tea for three”, pianista Andreja Osokina un Ziemassvētku džeza mūzikas koncertprogrammas. Pirmajā adventes svētdienā muižas viesus sāks priecēt arī par tradīciju kļuvusī muižas Ziemassvētku viesistaba. Savukārt, Lūznavas muižas parks aicina doties ziemīgās pastaigās – izbrist parka takas un kupenas, izbaudot baltu mieru.

Pils iela 8, Lūznava, Lūznavas pagasts, Rēzeknes novads, +371 28686863, +371 29390701, luznavasmuiza.lv

Aktīvi arī ziemā

Olimpiskais centrs “Rēzekne”

Ja esi atlicis apgūt slidotprasmes, tad Olimpiskā centra Rēzekne ledus halle ir īstā vieta tās atjaunot!  Te tiek aicināti visi slidot gribētāji, moderna mūzika un jautrība ir garantēta! Ledus hallē slidot var gan ar savām slidām, gan iznomāt tās uz vietas. Iesācējiem ir iespēja  iznomāt īpašus slidošanas apmācības trenažierus.

Stacijas iela 30b, +371 20229992, ocr.lv

Slēpošana Sarkaņkalnā         

 10. decembrī slēpošanas sezonu atklāj Rēzeknes novada Sarkaņkalns! Sarkaņkalns ziemas sezonā ir atvērts kā lieliem, tā maziem ziemas sporta cienītājiem.  Kalnā darbojas 2 pacēlāji un pieejamas vairākas trases lēzenajā un stāvajā nogāzē, tostarp arī “ragaviņu nogāze”, tāpēc vieta piemērota dažāda vecuma un prasmju līmeņa slēpotājiem, snovotājiem un citu ziemas aktivitāšu mīļiem.

Darba laiks:

 Sestdienās un svētdienās 12:00 – 20:00

 “Sarkaņkalns”, Vērēmu pagasts, Rēzeknes novads

 +371 29389717, sarkankalns.lv

 Sasildies ar vietējām garšām

    •  “IGGI bārs & karbonādes”

Ja vēlies sasildīties un sātīgi paēst izcilus burgerus un karbonādes, tev jādodas uz “IGGI bārs & karbonādes”. Tur tevi sagaidīs īpaša ēdienkarte un neatkārtojama atmosfēra! Turklāt, lai svētku gaidīšanas laiks būtu īpaši dzirkstošs, bārā visu decembri katru dienu kādam konkrētam kokteilim 20% atlaide.

Atbrīvošanas aleja 95c, +371 22107107

    •   “KUUP” kafija

Kā vislabāk iegūt enerģiju agrā ziemas rītā, ja ne izbaudot tasīti karstas, stipras kafijas? Atklāj visas kafijas nokrāsas un garšas nianses kafijas konceptveikalā/kafejnīcā “KUUP”. Kafejnīcu ir izveidojuši vienīgie kafijas grauzdētāji Latgalē, kas iepazīstina latgaliešus ar kafijas dzeršanas kultūru. Te vienmēr atrodama svaigi grauzdēta kafija, gardas kūkas, sendviči un par kulta gardumu kļuvušie cepumi “Gaismiņa”.

N. Rancāna iela, 41, +371 20277023

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.72097111sec.