Gulbene aicina: Pretī saulgriežiem ar velo

Aizrautīgi iestartējot vasaru, 20.jūnijā, ikviens gan liels, gan mazs aicināts piedalīties velobraucienā “Pretī Saulgriežiem ar velo” no Gulbenes līdz Litenei un baudīt Gulbenes novada skaistumu Vasaras saulgriežu noskaņās.

Brauciens startēs plkst. 18:00 no Gulbenes dzelzceļa stacijas, un tā maršruts virzīsies pa bijušo dzelzceļa līnijas posmu jeb zaļo dzelzceļu. Dalība tajā būs bez maksas. Maršruta kopējais garums būs apmēram 20 kilometri. Braucienu vadīs novadniece, aktrise Aija Dzērve. Tā laikā paredzēti divi pieturas punkti, kuros būs iespēja mazliet atvilkt elpu un ieklausīties Aijas Dzērves pieredzes stāstos par Gulbenes novadu, aktrises profesionālo karjeru, kā arī Vasaras saulgriežu svinēšanu un tradīcijām. Brauciena finišs paredzēts pie Litenes muižas, kur visus dalībniekus gaidīs īpaši sarūpēts cienasts.

Lai braucienam radītu vēl īpašāku noskaņu, tā dalībnieki aicināti ievērot dreskodu – dodoties braucienā, izvēlēties apģērbu atbilstoši Vasaras saulgriežu noskaņām un galvā liekot puķu vai ozollapu vainagu.

Interesentiem, kam nav pašiem sava velosipēda, bez maksas būs pieejami nomas velosipēdi. Velosipēdu skaits – ierobežots. Tiks nodrošināts arī transports gan pašu dalībnieku, gan velosipēdu nogādāšanai atpakaļ Gulbenē.

Braucienam obligāti jāpiesakās iepriekš līdz 18.jūnijam (ieskaitot), aizpildot pieteikuma anketu, kas atrodama šajā saitē: https://ej.uz/preti-saulgrieziem-ar-velo. Sīkāka informācija par velobraucienu – pa tālruni 26557582.

Velobrauciens tiek organizēts Pārrobežu sadarbības programmas 2014. -2020. gadam atbalstītā projekta Nr. LVIII-069 “Latvijas Zaļie ceļi” ietvaros un to līdzfinansē Eiropas Savienība. Šī publikācija ir sagatavota ar Eiropas Savienības finansiālu atbalstu. Par tās saturu pilnībā atbild Gulbenes novada pašvaldība un tā var neatspoguļot Eiropas Savienības viedokli.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 20.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Koknesē modinās diženo Daugavas iemītnieku - Samu. Svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.71707487sec.