«Toyota» un «Lexus Relax» – jauna bezmaksas garantija rada sirdsmieru nākamajiem gadiem

No 2022. gada 1. aprīļa Toyota un Lexus saviem klientiem piedāvā unikālu pakalpojumu – Toyota Relax un Lexus Relax, kas attiecīgo zīmolu automašīnu īpašniekiem rada pilnīgu sirdsmieru līdz transportlīdzeklis sasniedz 10 gadu vecumu vai 185 000 km nobraukumu.

Praksē tas nozīmē, ka klientiem ir pieejams plašs pakalpojumu klāsts, kad automašīnas ražotāja garantija ir beigusies. Relax garantija stājas spēkā automātiski, kad automašīnai tiek veikta apkope saskaņā ar ražotāja apkopes programmu attiecīgajā Toyota/Lexus autorizētajā darbnīcā visās Baltijas valstīs.

Tirgū ir bijuši un šobrīd ir pieejami vairāki servisa produkti, kas ļauj klientiem par papildu samaksu iegādāties pagarināto garantiju uz noteiktu laiku. Taču šādu produktu segums un izmaksas ir bijušas ļoti nekonsekventas un līdz ar to – arī ne visai draudzīgas klientiem.

“Mēs, Toyota un Lexus, uzskatām, ka sirdsmiers auto lietošanā pienākas visiem mūsu klientiem bez papildu maksas,” stāsta Toyota Baltic AS produktu un pakalpojumu vadītājs Oļegs Fomins (Oleg Fomin).

Jaunā Toyota Relax un Lexus Relax garantija tiks uzsākta automātiski pēc katras regulārās apkopes, kas veikta pilnvarotā Toyota/Lexus darbnīcā, tā stāsies spēkā pēc ražotāja garantijas termiņa beigām un ir derīga līdz nākamajai kārtējai apkopei saskaņā ar ražotāja programmu. Kā jau produkta nosaukums liecina, Relax nodrošina automašīnu īpašniekiem relaksējošu sirdsmieru arī pēc ražotāja garantijas termiņa beigām. Toyota un Lexus Relax unikālākā iezīme ir tā, ka pakalpojums klientam ir pieejams bez maksas, un to nodrošina Toyota Motor Europe NV/SA. Tas nozīmē, ka Toyota un Lexus Relax ir Eiropas mēroga serviss, kas jau ieviests vairākās Eiropas Savienības (ES) valstīs un pakāpeniski aptvers visu ES.

Tas nozīmē arī to, ka Toyota un Lexus Relax ir piemērojams visiem modeļiem, kuriem ir ražotāja ES homologācija neatkarīgi no tā, vai automašīnu Latvijā sākotnēji importēja Toyota Baltic AS vai kāds cits – privātpersona vai juridiska persona. Nav nozīmes tam, kur automašīna ir iepriekš apkopta. Tomēr ir svarīgi apzināties, ka gadījumā, ja transportlīdzeklis iepriekš nav ticis pilnībā apkopts autorizētajā Toyota/Lexus darbnīcā vai nav ievērota ražotāja ieteiktā apkopes programma, Toyota vai Lexus pilnvarotajai darbnīcai ir tiesības veikt transportlīdzekļa tehniskā stāvokļa papildu pārbaudi (saskaņojot ar klientu un klientam apmaksājot to), lai apstiprinātu transportlīdzekļa stāvokļa atbilstību Relax garantijai.

Relax garantija ir pieejama, kamēr transportlīdzeklis nav sasniedzis 10 gadu vecumu un tā nobraukums nav pārsniedzis 185 000 km, kas nozīmē, ka praktiski visas ES homologētās Toyota un Lexus automašīnas uz Baltijas ceļiem, kas atbilst vecuma, apkopes un nobraukuma prasībām, atbilst Relax garantijas saņemšanas nosacījumiem.

"Relax garantija ir skaidra zīme mūsu spēcīgajam pierādījumam un pārliecībai par Toyota un Lexus transportlīdzekļu kvalitāti, uzticamību un izturību. Relax garantija vienmēr seko transportlīdzeklim – arī īpašnieka maiņas brīdī, tādējādi vēl vairāk nostiprinot mūsu transportlīdzekļu tālākpārdošanas vērtību,” skaidro Fomins.

Plašāka informācija un detalizēti nosacījumi par Toyota Relax un Lexus Relax garantiju ir pieejami Toyota un Lexus oficiālajās mājaslapās: toyota.lv un lexus.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.31759sec.