Skolēnu rudens brīvdienas- kopā ar ģimeni Alūksnē

Ir sākušās skolēnu rudens brīvdienas! Vai jau esat domājuši, kā tās pavadīt Alūksnē?

Ļaujieties jaunām emocijām un hobijiem!

Zirgu sētas gleznainos apvidos netālu no Alūksnes  piedāvā aizraujošas izjādes vai pārgājienus zirgu mugurā, kā arī iespēju apgūt jāšanas prasmes treniņlaukumos!

Aktīva un veselīga dzīvesveida cienītāji aicināti doties divu km attālumā no Alūksnes- uz Sporta centru “Mežinieki”, kur pieejams Disku golfa laukums ar 9 disku ķērājgroziem.

20 km attālumā ir īpaši slepens militārs objekts, Kodolraķešu bāze Zeltiņos, kur aizvien labi saglabājušies dažādi angāri, raķešu palaišanas laukumi un bumbu patvertnes. Atklājiet to individuāli ar audio gidu vai aizraujošā ekskursijā kopā ar vietējo gidu.

Diena prom no pilsētas

Saikne ar dabu un pieejamu dabu! Dabas draugu ģimenēm, kas alkst pēc miera, savu domu sakārtošanas, restartēšanās un izteikti ainaviskiem dabas skatiem, iesakām doties uz Aizsargājamo ainavu “Veclaicene”– netālu no Igaunijas pierobežas.

Dodoties  aizraujošajās Dabas takās, vai braucienos ar velosipēdu, sasniedziet Kornetu un Dēliņkalna skatu torņu virsotnes, uzkāpiet Drusku kalnā– Jūs ieraudzīsiet  Munameģi! Ja ir laiks un vēlēšanās, aizbrauciet arī līdz šai Baltijas augstākajai virsotnei!

Baudiet pikniku Katiņkalnā, kur ierīkota ugunskura un atpūtas vieta ar šūpolēm, dažādiem vides objektiem un skatu platformu, no kuras baudīt Veclaicenes gleznaino ainavu.  Dūmu aromāts un dabas skati- tā būs pievienotā garša gan grildesiņām, gan bērnu tik iecīnītajiem zefīriem.

Diena pilsētā pie dabas

Pieredziet ne tikai zelta rudeni Alūksnē! Izziniet faktus, kultūrvēsturi, Alūksni aizraujošās ekspozīcijās un muzejos, sākot ar vienu no lielākajām fluorescento minerālu kolekcijām Eiropā- Dabas muzejā ”Vides labirints” līdz virtuālam izziņas pieredzējumam ar 3D brillēm Alūksnes Bānīša stacijā.

No 26.-30. oktobrim Alūksnē aicinām piedalīties Izziņas spēlē ” 3+1 ”, kas rezultēsies ar lielisku iespēju Alūksni caur azartu atklāt vēl arī no citas skatu prizmas!

Lai iepazītu teikas, nostāstus un interesantus faktus par Alūksni, nedēļas nogalē dodieties publiskajos braucienos ar Plostu “Kaija”Kuģīti “Marienburg”Vilcieniņu “Severīns”. Iepriekš sazinoties, iespējami arī privātie izbraucieni.

Plašākais panorāmskats no putna lidojuma augstuma pavērsies no 37,8 metrus augstā Alūksnes skatu torņa virsotnes- Tempļakalna parkā. Jaunieši un drosmīgie vecāki būs sajūsmā par Zip-line gaisa trošu nobraucienu ZZZIPPP pāri Alūksnes ezeram!

Aizbrauciet uz Alūksnes Bānīša stacijas kvartālu – tur kopā ar ģimeni radīsiet 7 idejas, ko atklāt, izbaudīt un laikā no 26.-30.oktobrim norisināsies kvartāla Orientēšanās spēlē!

Baudiet maltīti kādā no ģimenēm draudzīgām Alūksnes kafejnīcām, kur pieejama gan bērnu ēdienkarte, gan pašiem mazākajiem apmeklētājiem- arī bērnu rotaļu laukumiņi.

Jūsu labsajūtai un miegam

Vēsajiem rudens vakariem tik ļoti piestāv enerģijas uzņemšana relaksējošās pirtīs, kur pirts meistari parūpēsies par jūsu labsajūtu, kā arī atpūta zem zvaigžņotām debesīm- kublā, ko ļoti iecienījuši kā pieaugušie, tā arī bērni.

Naktsmītnes Alūksnē ir pieejamas ikvienam – sākot ar glamūrīgas atpūtas cienītājiem ezeru krastos- ar iespējām baudīt pirtis un āra kublus līdz nakšņotājiem, kas izvēlas ekonomiskākas naktsmītnes.

Baudīsim kultūru, dabu, veltīsim laiku ģimeniskai un veselīgai kopā būšana un skaistai atpūtai tepat- gleznainajā Latvijā! Uz tikšanos skolēnu rudens brīvdienās- Alūksnē!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
Latvija no 145 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Lielās piektdienas pārgājiens Līgatnē! Cēsu TIC
Aicinām pieteikties atraktīvajam Lielās piektdienas pārgājienam caur Līgatnes mežiem! Gaidāmi pārsteigumi un atrakcijas! | Skatīt vairāk
3 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.70702004sec.