Salaspils TIC priecē ar īpašu kājāmgājēju maršrutu pilsētas svētku laikā

Salaspils novada Tūrisma informācijas centrs izveidojis speciālu kājāmgājēju maršrutu pilsētā “Zaļi soļojam un iepazīstam novadu!”, kas būs aktīvs Salaspils novada svētku laikā no 26. maija plkst. 12.00 līdz 28. maija plkst. 22.00. To iespējams iziet, ielādējot tālrunī aplikāciju “Walk 15” un maršruts ir aptuveni 5,8 km garš. Šajā Salaspils novada simbolikai veltītajā maršrutā ir iespēja uzzināt 10 interesantus un unikālus faktus par mūsu novadā esošajām vietām un objektiem.

Kas jādara?

1. Maršruta aktivizācijas laikā no 26.05. plkst. 12.00 – Aizej uz maršruta sākumpunktu – pie pīļu dīķa blakus Salaspils novada tūrisma informācijas stendam restorāna “4 Pēdas” stāvlaukumā!

2. Ielādē savā telefonā aplikāciju #Walk15!

3. Atrodi maršrutu “Zaļi soļojam un iepazīstam novadu!” (Salaspils)!

4. Sāc maršrutu un seko tam – tā būs 1,5h, tie būs 5,8 km!

5. Uzzini 10 jaunus faktus par novadu un uzkrāj vismaz 7000 zaļos soļus!

6. Nonākot maršruta galapunktā iepazīsties ar turpmāk veicamajām darbībām, lai saņemtu nelielu veicināšanas balviņu, kā arī sadarbības partneru bonusus izmantošanai Salaspils svētku laikā!

Šis nelielais 5,8 km maršruts sadarbībā ar telefona aplikāciju #Walk15 ir Salaspils tūrisma informācijas centra iniciatīva un piedāvātā svētku aktivitāte – sveiciens savai pilsētai tās 837 gadu jubilejā.

Arī pats maršruts ir interesants un savdabīgs ar to, ka ir speciāli veidots, vadoties pēc pilsētas ielu shematiskā plānojuma, lai būtu pietuvināts Salaspils novada ģerboņa augšējas daļas formai – asnam un lapām, tādējādi iespējami vairojot arī maršruta gājēju lokālpatriotisma un sevis sasaisti ar vietas identitāti tieši šo novadam tik nozīmīgo svētku laikā.

Salaspils šodiena mums visiem ir augoša un plaukstoša jauna mūsdienu pilsēta.

Aicinām būt svētkos veselīgiem un aktīviem – soļot pilsētā, uzkrāt zaļi nostaigātos soļus un uzzināt jaunus un neparastus faktus par novadu.

Maršruta veicējiem būs iespēja tikt pie nelielas un simboliskas veicināšanas balviņas, kā arī svētku laikā izmantot sadarbības partneru piedāvātos bonusus!

Brīžos, kad svētku burziņa un svētku dalībnieku būs par daudz, ieplānotie muzikālie priekšnesumi dzirdēti vai vēl tiks gaidīti, veltiet nedaudz vairāk nekā stundu maršruta iziešanai, zaļi nostaigāto dienas soļu uzkrāšanai un faktu par novadu apguvei.

Iespējams būsiet pārsteigti!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Latvija
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.03.2024 Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora Valmieras TIC
19. aprīlī, 19:00 "Akustika" ielūdz uz unikālu un sirsnīgu tikšanos mūzikā ar Astro’n’out solisti Māru Upmani – Holšteini un viņas vīru, | Skatīt vairāk
20 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.64449501sec.